2777
2789

طرف خیلی اقاست ، با شخصیت ، حد و مرز دار و تحصیلات و شغل هم خوب 

فقط اینکه یک خونه فعلا ،نداره میگه تا یکی دو سال بعد می گیرم 

و اینکه ظاهرش برام خنثی است مثلا دیدی یکی رو میبینی تو دید اول خیلی خوشت میاد ؟ اکثر خواستگارای من اینطور نیستن فقط معمولین برام 

مثلا کراش ندارم روشون 🥲

به نظرتون منتظر بمونم که با فردی که خیلی دوست داشته باشم ازدواج کنم یا همین فرد خوبه ؟؟

اینم بگم ایشون واقعا بد نیستن متوسط و بالاست اما دل لامصب من یکم کمالگراست 🥲

مهم اینکه با شخصیت و با  شرف باشه 

خیلی از اشناهام با کراش ازدواج کردن ولی بعد چند سال قیافشون واسشون معمولی و تکراری شد و تازه چشاشون بعد چندسال باز شد که ای کاش تو انتخابم شغل و تحصیلات و شخصیتو لحاظ میکردم

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منتظر کراش نباش مگه بچه مدرسه ای هستی

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.  عشق‌های ممنوعه همیشه بهایی سنگین دارند؛ راهی که به وصال نمی‌رسد اما ردّی جاودانه در دل می‌گذارد. درست مثل شازده کوچولو که معشوقه‌اش را از دست داد اما رنگ گندم‌ها را برای همیشه به یاد او دوست داشت. گاهی ثمره‌ی چنین عشقی وصال نیست، بلکه معنا بخشیدن به ساده‌ترین چیزهاست؛ چیزی شبیه زیبایی جاودانه‌ی رنگ گندم ها.

حالا عکسشو بذار ببینیم چجوریاس

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.  عشق‌های ممنوعه همیشه بهایی سنگین دارند؛ راهی که به وصال نمی‌رسد اما ردّی جاودانه در دل می‌گذارد. درست مثل شازده کوچولو که معشوقه‌اش را از دست داد اما رنگ گندم‌ها را برای همیشه به یاد او دوست داشت. گاهی ثمره‌ی چنین عشقی وصال نیست، بلکه معنا بخشیدن به ساده‌ترین چیزهاست؛ چیزی شبیه زیبایی جاودانه‌ی رنگ گندم ها.

شما اینو گفتید من یاد یه چیزی افتادم 

چند سال پیش من نوجوان بودم ۱۷ سالم بود و خب سلیقه ام با الان خیلی فرق میکرد و یه خواستگار داشتم خب منم مثل شما گفتم که این ظاهرش خنثی هست و رد کردم 

الان که ملاک های سلیقه ام عوض شده فهمیدم که چقدر جذاب بوده 🤣🤣

اگه ظاهرش ب دل نشینه اصلا قبول نمیکنم حتی اگه موقعیت خوبی داشته باشه😐چون ظاهر عادی نمیشه اصلا و پس ...

آره ولی دیگه دنیال بردپیت هم نباشیم یکم واقعگرا باشیم منم مث اسی‌‌خیلی کمالگرام میگم ظاهرش ب دلم بشینه در همین حد حالا نه اینکه بگم کرااش

من به شخصه ظاهراونقدارم برام ملاک نبود یعنی بودولی نه خیلی 

قدبرام مهمه 

شوهرم اولش قیافه اش خیلی به دلم نشست حتی ترسیدم دیدم قدبلندوخیلی هیکله چاق هستش

ولی الان خیلی عاشقشم حتی عاشق شکمش جدی میگم مهم اخلاقه الان روزبه روزبه چشم خوشگل ترمیشه واقعاهم خوشگله اماتودیداول اصلابه دلم نچسبید

قیافه و اندام واقعا بنظرم مهم نیست.. در حد اینکه معمولی باشه و ب دل بشینه اوکی هست

مهم اخلاق و رفتار و شعور و عشق و درامد و تحصیلاتش هست 

اینا الویت بیشتری دارن بنظرم 

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

مشکلت دقیقا مشکل منه 

حسم نسبت بهشون خنثی هست 

ونمیدونم چکار کنم 

آدم بدش بیاد رد میکنه 

خوشش بیاد ادامه میده 

اینجوری فقط سردرگمی

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )