2777
2789

هنوزم تو شوک هستم 

خواب موجودات عجیب میدیدم ک عروسیم هست با یه موجود عجیب ،همه دارن دورمون میرقصن خودمم یه جور لباس شبیه لباس هندیا با کلی نگین اینا تنم بود 

ساعت ۳صبح بود پاشدم دیدم پیرهنم تنم نیست 

مطمئنم ک خودم درنیاوردم 

پیرهنم پشت و رو نبود انگار یکی در آورده درستش کرده گذاشته کنارم 

خودم تو عالم خواب حتما ک پشت رو در میارم 

بعد بیدارشدنم اونقد سرحال بودم خوابم نمیومد نمیترسیدم با خودم میگفتم خواب جن دیدم انگار 

تعبیرش کسی بلده ممکنه برام اتفاقی بیفته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یباراینطوردیدین

اینجور عروسی باشه و با جزئیات یادم باشه 

پاشم ببینم پیرهن تنم نیست آره بار اولم هست 

ولی خواب میبینم بعد بیدار شدنم میفهمم ک خواب جن دیدم اکثرا برام اتفاق میفته

اینجور عروسی باشه و با جزئیات یادم باشه پاشم ببینم پیرهن تنم نیست آره بار اولم هست ولی خواب میبینم ب ...

راستش منم یبار توخواب برام کادو اورده بودن میگف برا عروسم نگرفتم ولی توخواب هم اذیت میشم بعضی وقتا فقط نشون نده ک میترسی من الان تنها میخوابم چون نمیترسم چیزی نمیبینم درحالی ک قبلا توحال باخانواده بود چشام نیمه باز بود تازه بیدارمیشدم دیدم ی زن باموی بلند میاد سمتم ک بازکردم ندیدم

راستش منم یبار توخواب برام کادو اورده بودن میگف برا عروسم نگرفتم ولی توخواب هم اذیت میشم بعضی وقتا ف ...

منم اصلا نمی‌ترسم یعنی اونقد خوابش دیدم دیگه ترسم ریخته 

تو واقعیت فقط حس میکنم یه سایه یا بچه کوچیک پشت سرم رد شد ولی واکنشی نشون نمیدم

منم اصلا نمی‌ترسم یعنی اونقد خوابش دیدم دیگه ترسم ریخته تو واقعیت فقط حس میکنم یه سایه یا بچه کوچیک ...

دقیقا منم اینطور شدم سعی کن باوضو باشی نمازبخونی ناس وفلق وایت الکرسی هم بخون 

دقیقا منم اینطور شدم سعی کن باوضو باشی نمازبخونی ناس وفلق وایت الکرسی هم بخون

دلیل اینکه اذیت میشیم چیه؟

من حتی سر این موضوع رفتم پیش یه فالگیر ازم کلاهبرداری هم کرد 

الکی پول گرفت و دعا کرد ولی هیچی نشد

دلیل اینکه اذیت میشیم چیه؟من حتی سر این موضوع رفتم پیش یه فالگیر ازم کلاهبرداری هم کرد الکی پول گرفت ...

منم یبار رفتم ی شهر دیگ بود گف طلسم داری بعد تواتاق داشت غیبت میکرد فهمیدم نمیشه بهش اعتمادکرد استادواقعی نیس ..نظرم اینه ک بخاطر گناه هم میشه جذب کرد ب نظرشماچی