2777
2789

یکی از فامیلامون میگف یه نفر تو دوران نامزدیش شوهرش تا خار به پاش میرفت مثه بچه یتیما خودشو لوس میکرد واسه زنش 

چیزی یادم نیس ولی اگرم بوو الانم بعد چهارسال هنوز ادامه داره🤣

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اینو لوس بودن حساب میکنید از دوران نامزدی تا الآن که ۶سال از ازدواجمون گذشته ادامه داره . پریود که میشم انگار شمشیر خوردم کل روز که وای درد دارمو فلان . شوهرمم برام هدیه کوچیک و خوراکی هایی که دوس دارم می‌خره خوشحالم کنه 😄

اگه گریه کنی واکنش شوهرت چیه

اگه سر موضوعی گریه ام بگیره دیگه اینقدر قضیه رو درام میکنم که حتی من مقصر باشم اون خودشو مقصر بدونه .بهش حس اینکه تو مقصر هستی رو تلقین میکنم که بیاد ازم معذرت خواهی کنه . معمولا اینجور وقتام فرداش برام یه هدیه کوچیک میاره . مهم ارزش مالی اون هدیه نیست . مهم اینه به من حس اینو میده که براش مهم هستم .

کلا همسر من با عمل میخواد ثابت کنه دوسم داره . کلامی اصلا  نیست . مثلا یادم نمیاد آخرین بار کی با زبون گفته دوست دارم . ولی با کاراش بهم میفهمونه چقدر براش مهم هستم .