2777
2789

جریان یکی از کاربرایی که بخاطرش تاپیک زدن و هنوزم تو پربازدیدا هستش رو الان فهمیدم. 

یجوری ریختن سر بچه 16 ساله انگار طلب باباشون رو ازش میخوان😐

اینجا سایت مجازیه به شما چه کی اصله کی فیکه... گیرم فیکه بزارید با همون فیکه خوش باشه. 

اگر فحاشی و توهین میکرد خب همون تعلیق شدن همه کاربراش کافی بود نی نی یار گفته ای پیش تحت نظره و نمیتونه اکانت جدید بزنه دیگه چرا هی میگین باید رسوا شه باید رسوا شه... 😐

چقدر بد ذاتیت چقدر دلتون سیاهه لااقل اون بچه بود عقلش نمیکشید شما که سن مادرشو دارید شما چرا؟! 

سناریو های فیکش چه حالی به زندگی شما میکرد که میگین گولمون زده گولمون زده..... 

روزانه این همه بلاگر با زندگی های فیکشون گولتون میزنن به ککتون نیس زورتون به یه بچه رسیده؟!

بابا بچه بوده به غلطی کرده تمام.... 

مگه چقدر عقده ازش گرفتید که ولش نمیکنید؟! 

دیگه قضیه تا فتا پیش رفتن که جای خود بماند😐من فکردم اخاذی اینا کرده که کار به فتا کشیده...... 😐 

من از جریانش خبر نداشتم اصلن تازه فهمیدم

و برام سواله چه کرده که از طریق فتا پیگیری کردن

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا همین طرز فکر و داشتم 

اون بچه مشخصه از لحاظ روحی تحت فشاره فحاشی هایی که شد اصلن درست نبود 

امیدوارم حالش خوب بشه این دختر 

و الان که خودشه خیلی دختر خوبیه 

اونایی که اینکار رو کردن فقط دنبال بزرگنمایی بودن می‌تونستن بدون سر و صدا و آروم حلش کنن

من از جریانش خبر نداشتم اصلن تازه فهمیدمو برام سواله چه کرده که از طریق فتا پیگیری کردن

هرکی تو اون تاپیک از استارتر میپرسید چرا رفتی فتا میگه گول زدن کاربرا با تاپیکای فیک 😐

منم دقیقا همین طرز فکر و داشتم اون بچه مشخصه از لحاظ روحی تحت فشاره فحاشی هایی که شد اصلن درست نبود ...

به خوب و بد بودنش دختره کاری ندارم مسئله اینا بابا این دختر یه بچه 16 سالس، یه زن بالغ که نیس..... 

یجوری طرفو کوبوندن انگار عقده تاپیکاشو گرفته بودن

والا منم از بیکاری و پیگیری های سخت  بعضی از کاربر ها تعجب میکنم 

حالا نی نی یار ها شاید یه پولی میگیرن 

به تو چه میرسه 

مثلا تا میبینن طرف گفته مثلا گرونی 

فوری نی نی یار تگ میکنن با متن تایپیک سیاسی 

خدا وکیلی  حالتون رو خریدارم ؟؟ چند ؟؟؟

هرکی تو اون تاپیک از استارتر میپرسید چرا رفتی فتا میگه گول زدن کاربرا با تاپیکای فیک 😐

چه مسخره

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

منم قضیه رو فهمیدم تعجب کردم

مگه تاپیکای اون جای بقیه کاربرا رو تنگ میکرد که براش این همه داستان درست کنند؟اصلا دروغ و فیک باشه چه ضرری برا بقیه داره؟

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب شما دوسداری احمق فرص بشی بخودت مربوطه 

بقیه دوسندارن اینجوری فک کننن

این خانم بالای ۱۰ تا کاربری داشت

با سناریو های مختلف

تو یکیش دوتا بچه داره

تو یکیشعقد کرده

تو هرکدوم ی داستان عاشقانه سرهم کرده

و با هرکدوم هزاران بار فحاشی کرده

با احساس خیلی ها بازی کرده

با تاپیک هاش حق ناکافی بودن به خییلی ها داده

بعد میفهمی ی دختر ۱۶ ساله هست ک داشته به ریش بقیه میخندیده

به خوب و بد بودنش دختره کاری ندارم مسئله اینا بابا این دختر یه بچه 16 سالس، یه زن بالغ که نیس..... ی ...

دقیقن 

برخورد بعضی آدما اینجا اصلن درست نیست بخدا یه تاپیک درست میزنی ۱۰ نفر نگاه میکنن اصلن پر بازدید نمیشه حالا طرف تاپیک فیک و مزخرف بزنه پر بازدید میشه خودشون این قضایا رو رواج دادن متاسفانه