2777
2789
عنوان

تابستونو چجوری میگذرونید چرا من هیچ کاری نمیکنم😬😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منممم ولی من میخواستم این تابستون مثل بقیشون نباشههه😫😫

هروقت گفتم این تابستون مثل بقیه نیست اتفاقاً این تابستون از اون تابستونای قبلم بدتر شد😂😂😂🤦🏻‍♀️

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

وای منم خیلی میخواستم امسال تابستون برم سرکار کار پیدا نشد حتی کلاس خاصیم نیست برم فقط بعضی وقتا میرم بیرون که به لطف گرمای سگی پشیمون میشم

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

مثلا اینکه امروز بیشتر نی نی سایت بیام یا گوشی بازی کنم یا با دوستم چت کنم یا اکسپلور گردی کنم اینا ...

واقعاکهههه😭 من الان میخواستم ازت ایده بگیرم یکم کار انجام بدممم🤣🤣

خسته ام ولی پر امید ادامه میدم https://daigo.ir/secret/71666802324

عه چه خوب.چیکارا میکنی؟

گفتم دیگه

مثلا اینکه امروز بیشتر نی نی سایت بیام یا گوشی بازی کنم یا با دوستم چت کنم یا اکسپلور گردی کنم میوه چی بخورم کافی شاپ برم یا نه. اینا رو مشخص میکنم😅😅😅😅🤣🤣🤣😁😁😁

هیچی والا لذت میبرم از بیکاری،زیاد هم نمیخوابم البته،هفته ای ۴ روز باشگاه میرم روحیم عوض میشه،یه عمل ...

همون باشگاهم خیلی تأثیر داره و خوبه.من هیچ حالا نمیرمم😮‍💨

خسته ام ولی پر امید ادامه میدم https://daigo.ir/secret/71666802324