2777
2789

خودم

به اینستا عجیب اعتیادداشتم یه ماهه پاکم و اصلا سمتش نرفتم

درحال حاضر به نی نی سایت معتادم روزی دوسه ساعت و شبا تا لحظه خواب(که البته این باعث شده ب گوشی اعتیاد داشته باشم)

دلم میخواد گوشی دست نگیرم ولی نمیدونم چمه ک تا نیم ساعت سمتش نیام انگار یه چیزی گم کردم  و مدام باید سرم تو گوشی باشه حتی اگ کاری ندارم باهاش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16639551/%D9%BE%D8%B3%D8%B1%D9%85%D9%85%D9%85

بیاین ذوقی کنید تاپیکمو🥲💍

با اجازه اسی ببهشید

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

نمی‌دونم اعتیاد حساب میشه یا نه ولی من به شیرینی و کلا هر خوراکی شیرینی اگه خونه داشته باشیم تا تموم شون نکنم خیالم راحت نمیشه به آرامش نمی‌رسم نوتلا عمرش نهایت سه روزه اگه بخرم 

خدا کنه دیابت نگیرم 😅

کندن پوست لب

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

زنو مردای فامیل شوهرم قلیون میکشن همشونم بالاشهر تهران زندگی میکنن سفر خارج میرن  تو مهمونیاشون قلیون و سیگارعادیه 

شبیه ترکیه که زنو مرد سیگار میکشن و عادیه 

همین یادم اومد