2777
2789
عنوان

ضدافتاب چی استفاده میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فلویید مای

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بی رنگ اوردینری

تازگیا هم ژیزل دنیز گرفتم اونم خیلی خوبه ولی به پای اوردینری نمیرسه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

من  قبلا اصلا از ضدآفتاب استفاده نمیکردم ، چون از چرب شدن صورتم بدم میمومد ، برای همین صورتم که صاف و بدون لک بود ، پر از لکه های قهوه ای شد .. دیگه هر چی دکتر پوست رفتم خوب نشدم. 

ولی یه کرم ضد آفتاب آلمانی خریدم به اسم سبامد ، با اون تمام لک ها خداروشکر کمرنگ شدن ، البته الان ۳ ماه هست استفاده میکنم و عرق هم نمیکنم. 

اینایی که گفتن کاورشون چطوریه؟رنگیه؟پوستو چند درجه روشن میکنه؟

این که من خریدم sPF ۵۰ هست ، رنگی هست و اونو میزنم دیگه نیازی به کرم پودر ندارم و کاور خوبی داره و اینکه اصلا عرق نمیکنم باهاش.