2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینطوری که من درست میکنم همه تعریف میکنن 

ببین اول بزار نیم ساعتی تو یکم آب نمک بمونه اینطوری دیگه اصلااااا یو نمیده 

بعد بهش زعفرون ، فلفل دلمه ، نمک ، فلفل سیاه و ماساژ میدی و میزاری یکم مواد یه خورد هم یره 

بعد مرعارو جدا کامل سرخ میکنی میزاری کنار 

بعدش یه پیاز رنده میکنی سرخ شد بهش رب و نمک و فلفل میزنی بعد یکم آب می‌ریزی توش ، مرغارو یه همراه یدونه چول دارچین و برگ یود میزاری کامل بپزه 

یادت باشه آبش در حدی باشه که فقط یکم روی مرعارو بگیره 

در آخر هم یکم آبلیمو و زعفرون موقع سرو بهش اضافه میکنی

پیازداغ ریز ، رب گوجه تفت داده شده ، زردچوبه فلفل سیاه ، یکم زعفرون دم کرده ، فلفل دلمه ، هویج ، یکم آبلیمو یا آلو خشک.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

خیلی ممنون عزیزم

خواهش میکنم♥️

پاپریکا یا پولبیبر هم اگه داری اضافه کن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اول مرغ رو جدا بپزم بعدش رب رو سرخ کنم داخل فلفل سبز بزارم بعد مرغ رو سرخ کنم بزارم داخل این سس؟

من اول مرغ رو خوب سرخ می کنم آهان یادم رفته بود پیازم می ریزم 

یکم حرارت زیاد باشه که آب نندازه 

خوب که سرخ شد بر می دارم 

تو روغن یه طرف رب رو سرخ می کنم یه طرفم هویج رو یکم تفت می دم گاهی فلفل سبز منظورم از اون فلفلاس که توش دلمه می ذاریم

دو تا تیکه می ندازم

بعد مرع رو اضافه می کنم آب می ریزم.

آب باید مقدارش طوری باشه که  دوباره بهش آب اضافه نکنی

نمکم می زنم

زعفرون دم کرده هم اضافه می کنم

فک کنم همه رو گفتم 😇

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا