2777
2789

تو یه کانالی عضو شدم همون لحظه یه بات چت ناشناس پیام داد که پیام ناشناس داری رو لینکش کلیک کردم بعد متنش نوشته بود که خیلی وقته روت کراشم و پی وی نتونستم بگم و بزور تونستم ناشناستو پیدا کنم تو رابطه ای یا نه 

منم اصلا لینک ناشناسمو به کسی ندادم برا شماهم این پیام اومده ؟ کار کیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟ اخه من از قبل تو کانالاش عضو بودم

آره برای منم هی پیام میاد پیام ناشناس داری ،در حالی که من هیچوقت لینک ناشناس نداشتم 

اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .

آره 

برا منم زیاد میاد

باز نکن اینارو

خود بات بصورت خودکار میفرسته ،شخص خاصی نیس

یبار بمن گف کراشم روت

یبار گف شبا زود بخواب

یبار گف حرف دلمو میخوام بهت بگم ،اجازه میدی ؟

کلا اینا رباتن ،بلافاصله ک توی یه کانالی عضو میشی بصورت رندوم یکی از متن هارو میفرسته

آره برا منم زیاد میادباز نکن ایناروخود بات بصورت خودکار میفرسته ،شخص خاصی نیسیبار بمن گف کراشم روتیب ...

عه اره منم تو یه کانال انلاین شاپ عضو شده بودم اون لحظه تازه برام بالای صفحه چت بات نوشته بود این چت ناشناس مدیر کاناله(کانالی که توش عضو شده بودم)