2777
2789
عنوان

فوت فرزند

156 بازدید | 11 پست

چجوری با مرگ نوزادم کنار بیام...

دوست نداشتم هیچوقت مادر بچه ای باشم ک برای دیدنش برم سرخاکش...

دلم نمیخواست وقتی برای اولین بار بچمو بغل میکنم جون نداشته باشه...

تورو خدا نپرسید علتش چی بوده ،فقط اگ تونستید دعا کنید برا دلم خسته شدم😞

عزیزم خدا بهت صبر بده،چند وقتش بوده

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

عزیزم خدا بهت صبر بده منم چهارتا سقط داشتم سخته واقعا باز شرایط شما سختتر ولی اون بچه ضامن بهشتی شدن شماست... روایت داریم بچه که از دنیا بره میگه تا مادرم وارد بهشت نشه منم نمیرم .... خداروشکر جوونی دوباره می تونی مادر بشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی ....دورت بگردم...

اون طفل معصوم  الان بی شک تو دامن فاطمه زهراست.اونجا پرورش پیدا میکنه

و منتظرت میمونه تا زمانی که دوباره بهم برسید...تو اون دنیاهمه مادرانی که داغ بچه دیدند دری مخصوص برای ورود دارند بخاطر  دردی و داغی که تو این دنیا کشیدند.

شما مادر عزیز که دلتون پر ازدرده

سوگواری کنید.سرمزارش برید.باهاش حرف بزنید.بهش بگید که چقدر دوستش داشتید....

خیلی خوب حرفاتون رو میفهمه.جسمش نیست.روحش که هست.انقدر پاک بوده ک نیازی ب خیرات نداره

ولی برای اینکه حال خودتون خوب بشه براش به نیتش خیرات کنید...و با گذشت زمان و ترمیم روحیه 

میتونید دوباره اقدام کنید و مادر بشید.

گذشت زمان زخمها رو کهنه میکنه.ولی از بین نمیبره

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

خدا به دلت صبر بده خواهر

ان شاءالله دوباره باردار میشی و بچه های سالم و صالح بدنیا میاری

خودتو نباز به حکمت خدا ایمان داسته باشه و ناشکری نکن میدونم شرایط خیلی سختی داری و حالت خیلی بده اما اجازه نده این حال بد تو وجودت ماندگار بشه 

مواظب خودت باش 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

ببین هیچکس تو مشکلات نمیتونه دیگری رو درک کنه فقط خودت ببین چی روحیه تو خوب میکنه اون کارو بکن مثلا یکی رو میشناسم بعد فوت بچش تو مراسم‌های مذهبی شرکت میکنه دلش اروم میشه یکی دیگه رو میشناسم اون بچش فوت شد برعکس تو مهمونیا و جشن شرکت میکنه ارایش میکنه به خودش اهمیت میده تو باید ببینی چی حالتو خوب میکنه کسی هم نباید اجباری کنه این کارو بکن اون کارو بکن خودت باید بفهمی چی روحیه تو خوب میکنه 

عزیزم خدا بهت صبر بده منم چهارتا سقط داشتم سخته واقعا باز شرایط شما سختتر ولی اون بچه ضامن بهشتی شدن ...

کاش خدا این بار بچه سالم و صالح شبیه همون بهم بده

ببین هیچکس تو مشکلات نمیتونه دیگری رو درک کنه فقط خودت ببین چی روحیه تو خوب میکنه اون کارو بکن مثلا ...

همه چی امتحان کردم، هیچی دیگه آرومم نمیکنه هیچی دیگه قشنگ نیست...