2777
2789
عنوان

با دوقلو بریم همچین خونه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این وضعیت بازم حامله ای؟؟؟ ببین خواهرانه دوستانه بهت میگم نرو اونجا فقط بخاطر طبقه پایینی هر روز خدا دعواتون میشه بچه هات تو سنی هستن بدو بدو زیاد دارن سر و صدا طبقه پایین و. دیوونه میکنه اونا هم همش میان بالا تذکر بدن سختت میشه اصلا نکن دسشویی ام اونجوریه دیگه بدتر 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اره ناخواسته شد

نرو اونجا پشیمون میشی دسشویی هم مشترکه نظافت و ایناش اذیت کننده ست طبقه وایین هم دیوونه میشه از صدای بدو بدو بچه ها 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

خخخ تصورشبامزه اس دوقلو با یه بچه 

۳ تابچه داری عزیزممم😘😘🥰

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

گرونن شاید همینجا موندیم

بله خیلی گرون تابستون خونه اجاره ای ها بیشتر میشه اجاره ها به تخفیف میزارن صاحبخونه ها 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

انشالله ب حق این شب وروزا خونه دار بشین  برای خونه دار شدنتون حمد خوندم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.