2777
2789

یا دائم تاپیک جنسی و درخواست و پست چرت و پرت میزارن یا میان تاپیکای شخصی خانوما مثلا نصیحت و امر به معروف میکنن یا تا یه خانومی با شوهرش دعواش میشه فوری میریزن درخواست میدن بقیه هم که راه و نیمه راه میگن شوهر کنید و به خانومای تحصیلکرده فحاشی میکنن (گربه دستش به گوشت نرسیده ...) تا الان آقای محترم که فقط نظرشو منطقی و بدون فحاشی و یا درخواست دوستی بگه ندیدم داخل تاپیکا 

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

حالا همه اینطوری نیستن

از من چیزی دریافت نکردی پس یعنی همه نیستن(البته مردای بیشتری هم داریم)

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

مردها همه جا همینن.

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور  آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم من خیلی وقته به این نتیجه رسیدم نمونه یه سری آدم بی کار بی سواد خاله زنکن یا هولن یا زن ستیز ادعای مالکیت سایت هم دارن

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

حالا همه اینطوری نیستناز من چیزی دریافت نکردی پس یعنی همه نیستن(البته مردای بیشتری هم داریم)

نوشتم ۹۹ درصد 

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

عشقم من خیلی وقته به این نتیجه رسیدم نمونه یه سری آدم بی کار بی سواد خاله زنکن یا هولن یا زن ستیز اد ...

نه والله😂😂

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

چون مرد سالم نمی اد تو سایت زنانه

قربون دهنت جملتو باید سر در سایت قاب کرد

حیف اسم حیوون رو اینا 

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره .به خودم قول میدم و متعهد میشم قسمت تبادل نظر نرم و تاپیکای دیگرانو نبینم. من اینجارو دوست دارم چون میتونم تاپیک بزنم و چیزای تو ذهنمو درست ذخیره کنم

حالا همه اینطوری نیستناز من چیزی دریافت نکردی پس یعنی همه نیستن(البته مردای بیشتری هم داریم)

حالا تاپیکت یکیو تگ کردی گفتی پیوی چک کن یکم ضایع بودااااا....

درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم  عااااشق شوهرمم هستم تفهیمه👍👍👍🙏

من دیدم البته نه الان همون سالهای ۹۶ ۹۷ یکی دو تا بودن متشخص بودن

الان منقرض شدن 😂

من دیدم البته نه الان همون سالهای ۹۶ ۹۷ یکی دو تا بودن متشخص بودن

منم اون تایم کاربر خاموش بودم سال ۹۷ اواخر ۹۶ خیلی کم تر بودن اقایون اینجا ک البته سنشون بالا تر بود و.. الان بچه سالن

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️