2777
2789
عنوان

از خسیسی بابام خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 44 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تحمل کن تا هجده نوزده سالگی خودت بری سرکار پول دربیاری اندازه خودت لااقل آدم خسیس همینه خودتو بکشی هم بی فایده ست شوهر خواهر منم همین بود ولی خواهرم طلاق گرفت هفت روز هفته شش روز سیب زمینی آبپز داشتن آقا فقط پولاش و دخیره میکرد 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

وای چه مادری بود ازدواج کردی راضی هستی؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

تحمل کن تا هجده نوزده سالگی خودت بری سرکار پول دربیاری اندازه خودت لااقل آدم خسیس همینه خودتو بکشی ه ...

نه نمیتونم تحمل کنم نمیتونم اصلا نمی‌تونم 

بابای منم عینشه

بله وظیفشه ولی نمی‌کنه 💔شاید رفتم نمیدونم میخوام برم باریستا شم

دوست منم باریستا ماهی دوازده میگیره برو حتما خرج خودتو در بیار 

هرجا استخدام شدم مهم نیست ماهی ۵ ميليون واسم کافیه

هست حتما بیا برو کارکن پول خودتو خرج کنی

ولی جای امن برو میدونی بنظرم گل فروشی با ارایشی بهداشتیو من خیلی دوست دارم ببین خودتم اوکی ای

بازم میگم اگه شد که نزدیک خونتون باشه محل کارت و از امن بودنش مطمعن باش

یکمم اگه تونستی از حقوقتو پسنداز کن