2777
2789
عنوان

بنظرتون بهشون زنگ بزنم چی بگم

63 بازدید | 3 پست

بچه ها من ۵ ماهه دنبال کارم. کمردرد درد شدید هم دارم. هرکاری نمیتونم

یدونه کار تو کافی نت هستش. صب ساعت ۹ تا ۲ ظهر که ۵ دقیقه با خونمون فاصله داره و حقوقشم ۵ تومنه 

الا رفتم واسه مصاحبه. گف بشین پشت سیستم. هول کردم و هم اینکه خیلی وارد نیستم. کند پیش رفتم و یجام ندونستم چیو بزنم. یه فرم هم پر کردم. گف در صورت تمایل چند روزه تماس میگیریم

اونجا چندتا دخترم اومده بودن برا مصاحبه. و کلییییی فرم بود. متقاضی زیاد بود

از صب انقد ذوق داشتم. رفتم دیدم خیلیا هستن دوباره افسرده شدم. محیطشم خوب و امن بود

بنطرتون فردا صبح زنگ بزنم بهش چی بگم که منو قبول کنن برم؟؟؟؟؟

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️

بنظرم کار انلاین شروع کن

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم دنبال کار باش مثلا منشی گری

بعصی دکترا از همون ۹هستن تا ۲. مامایی ک من میرفتم از ۱۰ میاومد تا ۲

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻