2777
2789

این تاپیکای پربازید اخیر همش بدبختی و بی عزت نفسی بود اعصاب نذاشت برامون😅

بیاین از موفقیتاتون بگین توی درستون و شغلتون یا زندگیتون که بشوره ببره بقیه هم انگیزه بگیرن❤️‍🔥

من خودم ۲۲ سالمه سر کنکورم تقریبا ۴ سال پیش شکست خوردم و رشته ای که میخواستم نیوردم و رفتم سمت ارایشگری اما اونم برای من خوب نبود

دوباره برگشتم دانشگاه و دارم مهندسی عمران میخونم و در کنارش برنامه نویسی میکنم احساس خیلی خوبی نسبت به خودم زندگیم دارم توی خیلی زمینه ها پیشرفت کردم مخصوصا احساسی

پارسال ی پارتنر داشتم که به شدت بی توجه بود به راحتی انداختمش دور و دیگه نزدیکشم نشدم با اینکه خیلی پیام میداد بازم همه رو دیلیت میکردم و الان که توی کارم پیشرفت کردم خداروشکر میکنم که تموم کردم چون اگه نمیکردم الان حواسم همش به این بود که چیکار کنم که مرتیکه بهم توجه کنه و پیشرفت نمیکردم

یکم چاق شدم که میخوام رژیم بگیرم آب کنم😁

شما هم بگیننن همه انگیزه بگیریم از خانومای گل موفق💖

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
شوهر کردم 😩😩😩😩میشه؟

بله عزیزم چرا نشه

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۴ سالمه 

عاشق شغلی بودم که اجازشو نداشتم واردش شم و همیشه انگار تیکه‌ای از من اونجا جا مونده بود 

پدرم اصرار به پزشکی خوندن داشتن ولی من پررو تر از این حرفا زبان خوندم چندین سال وقتمو پای زبان گذاشتم که وقتی مستقل شدم برم سمت علاقه اصلیم 

۶ تا زبان مختلف یاد گرفتم و تجارت رو استارت زدم 

وقتی از همه جا ناامید بودم خیلی معجزه آسا شغل مرتبط پیدا کردم و چندساله مشغولم

رابطه افتضاحی داشتم که منو تا افسردگی برد ولی تموم شد و الان یکی سر راهمه که دوسش دارم و دوسم داره 

دارم برند خودمو میزنم و بعدش میرم سراغ ارزوی همیشگیم و دوست دارم چندسال بعد که بهش رسیدم بیام تو نینی سایت بگم که بالاخره شد🥹😍

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

برنامه نویسی چیه میشه راهنمایی کنید

خب خیلی حوزه های متفاوت داره من تو حوزه ی ساخت وبسایت کار میکنم دارم کم کم خودمو میکشم بالا دوماه دیگه اولین پروژمو میخوام بگیرم از ۰ تا صد یک سایت مثل همین نی نی سایت رو میتونم بیارم بالا

حوزه های دیگه مثل برنامه نویسی اپلیکیشنا و هوش مصنوعی و ... هم هست 

اینشکلیه که یک زبان برنامه نویسی رو یاد میگیری طبق اون جلو میری

دیپلم آرایشگری دارم دوتا بچه دارم مهربونم مهندسی خوندم شاعل نیستم

آفرین چه قدر عالیی اینا هرکدوم ی موفقیت بزرگه😍

۲۴ سالمه عاشق شغلی بودم که اجازشو نداشتم واردش شم و همیشه انگار تیکه‌ای از من اونجا جا مونده بود پدر ...

آفریننن هزار ماشالله به این اراده😍😍 

وای منم همیشه همینو میخواستم که بیام تو نی نی سایت بگم بلاخره شد

تاپیکای قدیمیمو که میبینم دنبال کلاس ارایشگری میگشتم میبینم چقدر پیشرفت کردم اشک تو چشمام جمع میشه🥲

آفریننن هزار ماشالله به این اراده😍😍 وای منم همیشه همینو میخواستم که بیام تو نی نی سایت بگم بلاخره ...

عزیزمم🥹 خیلی حس خوبیه نه؟ 

خیلی دلم میخواد یه روز بیام بگم که واقعا شد 

موفق باشیی

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

خب خیلی حوزه های متفاوت داره من تو حوزه ی ساخت وبسایت کار میکنم دارم کم کم خودمو میکشم بالا دوماه دی ...

مرسی گفتی الان کدومش خوبه و میتونی توش پیشرفت کنی چون چند حوزه متفاوت داره

عزیزمم🥹 خیلی حس خوبیه نه؟ خیلی دلم میخواد یه روز بیام بگم که واقعا شد موفق باشیی

توهم همینطور عزیز دل💖

مرسی گفتی الان کدومش خوبه و میتونی توش پیشرفت کنی چون چند حوزه متفاوت داره

همش بنظر خوب میاد ولی برای شروع همین وبسایت از همه بهتره چون تقریبا تمام انلاین شاپا نیاز به سایت دارن، خیلیا هم سایت تبیلغی نیاز دارن برای نشون دادن نمونه کاراشون

پروژه توی جاب ویژن و... زیاد میبینم میذارن برای همین همیشه پروژه ی سایت هست 

ولی بقیه ی حوزه ها هم خوبه مثلا همین برنامه نویسی اپلیکیشنا بهت این امکانو میده که اصلا کارآفرین بشی یعنی مثلا یک اپلیکیشن برای رژیم طراحی کنی و چندتا دکتر تغذیه بیاری و ازشون درصد بگیری بابت هر برنانه ای که از طریق اپلیکیشنت میدن به مشتری

تازه خیلی از این برنامه ها مثل کرفس و زیره از مشتری هم پول میگیرن برای اشتراک ماهانه یا سالانه

میتونی هم برای خودت طراحی کنی هم طراحی کنی برای بقیه پولشو بگیری 

وبسایتا بین ۱۰ تا ۳۰ تومن متغیره

اپلیکیشنا بیشتر

همش بنظر خوب میاد ولی برای شروع همین وبسایت از همه بهتره چون تقریبا تمام انلاین شاپا نیاز به سایت دا ...

آها دمت گرم گرم انشالله موفق باشی

می‌دونی منظورم چیه آخه جهاد دانشگاهی دوره داره بعد دوره های مختلفه که من هیچ کدومشون نمی‌شناسم نمی‌دونم کدوم دوره خوبه برم آموزش ببینم چون منم دوست دارم طراحی سایت یاد یگیرم

آها دمت گرم گرم انشالله موفق باشیمی‌دونی منظورم چیه آخه جهاد دانشگاهی دوره داره بعد دوره های مختلفه ...

اول برو دوره های مقدماتی پایتون رو ببین رایگان توی آپارات هست چون راحت ترین زبانهبرای برنامه نویسی

بعدا ببین اگه علاقه مند شدی برو پکیج بخر یا همین جهاد دانشگاهی شرکت کن

برای بخش جلوی سایت باید کد نویسی css و html و جاوا اسکریپت یاد بگیری که زبان نیستن اینا کد هستن بیشتر(البته جاوا اسکریپت زبانه ولی کاری نداره) 

برای بک اند یعنی بخش عقب سایت اونجایی که درخواستها و... زده میشه ب۱اید یک زبان مثل پایتون یاد بگیری

اگه میخوای درخواست بده من استادمو معرفی کنم چون خودم راضی بودم ازش رسا هم صحبت میکرد ی دوره ی پایتون مقدماتی رایگان داره برای اینکه ببینی علاقه داری خوبه