2777
2789

اول ازهمه بگم خودمون چندوقت پیش شهرخودمون خونه خریدیم و چون نوسازه و تازه کابینتش زدیم همونجوری گذاشتیم‌مونده و نمیدیم دست مستاجر  و فعلا بخاطر شغل همسرم که انتقالیش افتاده سال دیگ مجبوررریم تا سال دیگ تو این شهر بمونیم…اینو نوشتم ک بعدا کاراگاه های سایت تاپیکای قبلم نگا کردن نیان اراجیف سر هم کنن😐😂

خب خلاصه جریان ازاین قرارع مدیر ساختمونمون خیلیی دزده علنا دزدی میکنه

اینجا همه اپارتمانا ماهی۲۰۰ شارژشونه این۳۰۰ میگیره!!

ازاین. گذشته هرماه ی مبلغ اضافه میگ واریز کنین میخام این بخرم میخام اون بخرم

اللن گفته نفری۵۰۰واریز کنین برای باغچه !! حالا باغچخ کلا اندازه ی موزاییکه!! بعدش هرچیم باشه من اینجا مستاجرم و رفتنی ام باغچه رو‌میخام چیکااار اخه‌

اینو‌باید چیکارش کرد؟؟ ۲۰تا واحدیم همشون بدو بدو پول میدن اصلا ی ادم عاقل پیدا نمیشه بگه ای دزد این همه پول میشه باعاش گلخونه زد 

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

مدیر ساحتمونو عوض کنید 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه هایی که صرف بازسازی یا تغییرات ساختمون میشه به عهده مستاجر نیست ، مالک باید پرداخت کنه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

پول چیزایی که تو به صورت مستقیم ازشون استفاده میکنیم و خودت باید بدی 

پول چیزایی که به صورت غیر مستقیم استفاده می‌کنی و صاحب خونه باید بده

همین حرف هارو‌به صاحب خونه تون بزنید 

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨

شما واریز نکنین ، بعدسم پس هدف از شارژ گرفتن چیه😐😐 اینه که این خرجارو پوشش بده نه اینکه هم شارژ بگیره هم برای هر کاری دوباره پول بگیره😐

از شما خواست بگین ما مستاجریم بر اساس قانون فقط شارژ میدیم

خب شما بگو برای همه کارات فاکتور بیار 

و اگر فاکتور با مبلغ الکی اورد ی عکس از فاکتور بگیریم بگو گرون فروشی کرده فردا برم تعزیرات شکایتش رو بکنم 

دو بار که این کارو بکنی  دیگه از این کارا نمیکنه 

متاسفانه اغلب مدیرهای ساختمان این کارو میکنن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

همسر من مدیر ساختمون هرکاری ک انجام میده مثلا واریز قبض اب و برق یا تعمیرات اسانسور همه رو فاکتور رسیداشو میچسبونه به تابلو داخل پارکینگ همه میبینن ک چقدر هزینه شده...

شما هم به مدیر ساختمون بگید رسید و فاکتور کارایی ک انجام میده بچسبونه به تابلو همه در جریان هزینه ها باشن..