2777
2789
عنوان

چندتا مرد هیکلی مزاحم شدن

523 بازدید | 44 پست

بچه ها الان از باشگاه داشتم برمیگشتم پیاده با خواهر شوهرم اومدم تا در خونشون بعد خونه خودمون دو کوچه پایین تره اومدم خداحافظی کنم دیدم سه تا مرد هیکلی وایستادن روبرومون و زل زدن به ما من به خواهر شوهرم گفتم وایستا اینا برن وایستادیم اومدن جلو با ی حالت ترسناکی برگشت یکیشون به من گفت میشه شمارتو داشته باشم خانوم خوشگله ماهم از ترس سریع رفتیم خونه خواهر شوهرم و پنجره باز بود یهو یکیشون داد زد ول کنت نیستم وای یعنی لرزش قلبمو حس میکردم چه غلطی کنم بچه ها اخه اصلا کاری به اونا نداشتیم ما خدا نگذره ازشون به شوهرمم بگم میترسم دیگه نزاره برم باشگاه یا بگه چرا به تو گیر داده به خواهرم نداده واای خدایا ی ذره امنیتم دیگه نداریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه عزیزم ممنون بنظرت به شوهرم باید بگم یا نه

بله بنظرم باید بگی چون این یارو ممکنه دردسر ساز شه و باعث سوتفاهم شه یا خدایی نکرده از زبون بقیه بشنوه و فکر کنه خبریه

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....

ایرانه دیگه قشنگم زن بودن تو ایران حرامه😞خیلی ناراحتم به خاطر این قضیه

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

بله بنظرم باید بگی چون این یارو ممکنه دردسر ساز شه و باعث سوتفاهم شه یا خدایی نکرده از زبون بقیه بشن ...

اگه نذاشت دیگه جایی برم چییی خیر سرم ادعام میشد میتونم از خودم محافظت کنم و خودش میگفت خیلی ازت مطمئنم حتی بری اون سر دنیا ولی میترسم این حسش عوض شه یا نذاره تنها جایی برم

ایرانه دیگه قشنگم زن بودن تو ایران حرامه😞خیلی ناراحتم به خاطر این قضیه

اخه ی قیافه کاملا معمولی دارم نه خیلی خوشگل نه خیلی زشت شانس ندارم بخاطر اونه💔

زنگ بزنم چی بگم؟

منم هروقت تنهایی برم بیرون ی نرخر پیدا میشه من ازهمسرم پنهان نمیکنم همه چیو مبگم اهرین بار یکی ک میشناختیم بهم تیکه انداخت دلم شکست خیلی کریه کردم ب همسرمم گفتم اما همسرم خیلی عصبانی ناراحت شد شب ک خوابیدم اومد کنارم نشست ونگام کرد چون حالم بد بود خودمو بخواب زدم صدام زد بیدارشدم داشت ارومم میکرد گفت من ازطرف همه اون اسغالهایی ک وقتی میری بیرون اذیتت میکنن عذرخواهی میکنم ک باعث شد اسکت دربیاد اما دیگ نمیزارم اذیت بشی الان کارواحبم داشته باشم یاهمسرم یابا پسربرادرشوهرم میرم ک کسی مزاحم نشه البته همسرمم دنبال اون طرفه 

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭چندروز دیگه تولدته به کجا زنگ بزنم تبریک بگم هان؟؟؟😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم تولدت پیشاپیش توآسمونا مبارک عروسکم۱۳۷۳/۶/۳۱😭😭😭🖤

منم هروقت تنهایی برم بیرون ی نرخر پیدا میشه من ازهمسرم پنهان نمیکنم همه چیو مبگم اهرین بار یکی ک میش ...

اصلا آسایش نداریم اینا مرد نیستن نره خرن که فقط هیکل گنده کردن بخدا تن و بدنم میلرزه هنوز من اخه بیرون رفتن تنهایی و پیاده روی رو خیلی دوست دارم برای همین نگرانم نکنه شوهرم دیگه نذاره تنها جایی برم

اخه ی قیافه کاملا معمولی دارم نه خیلی خوشگل نه خیلی زشت شانس ندارم بخاطر اونه💔

نه کلا عزیزم هرچیم باشه مردا خوششون میاد😂

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

منم هروقت تنهایی برم بیرون ی نرخر پیدا میشه من ازهمسرم پنهان نمیکنم همه چیو مبگم اهرین بار یکی ک میش ...

همسرتون خیلی مهربونه واقعا🫠خدا نگهتون داره