لوبيا سبز رو خورد كن و بعد آبپز كن . درب قابلمه باز باشه موقع آب پز كردن و بعد 1 ساعت بريز داخل آبكش و آب سرد بريز روش
پياز داغ و گوشت چرخ كرده حسابي سرخ كن . نمك و ادويه مورد علاقه و فلفل و دارچين و كمي زعفران بريز . روغن بيشتر باشه غذا بهتر ميشه
بعد لوبيا سبز رو اضافه كن و حسابي سرخ كن تا آب نداشته باشه و بعد رب بزن . رب از ماكاروني كمتر بايد باشه . حسابي سرخ كن كه به روغن بيوفته
برنج رو آبكش كن ولي زنده تر از موقع معمولي . داخل يك ظرف بزرگ برنج و مواد رو باهم به آرومي مخلوط كن و بذار دم
ادويه اصلي دارچين هست ولي زعفران هم خوشمزه ترش مي كنه