2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برنج کته میکنم بعد مواد لوبیا پلو جدا درست میکنم برنجم دم کشید قاطی میکنم خیلی بهتر میشه طعمش

من یدونه کوچولو سیب زمینی نگینی ریز میکنم سرخ بشه برمیدارم 

بعد پیاز برای خودمون که سه نفر هستیم دوتا پیاز متوسط خلالی میکنم یکم که سرخ شد گوشتش میریزم وتفت میدم جدا هم لوبیارو یکم تفت میدم اگر لوبیا سفت باشه یکم اب میریزم بخار پز میشه بعد به گوشت وپیاز اضافه میکنم تفت میدم بعد زردچوبه ودارچین وربش اضافه میکنم دراخر هم سیب زمینی نگینی 

بعدش با برنج قاطی میکنم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

لوبيا سبز رو خورد كن و بعد آبپز كن . درب قابلمه باز باشه موقع آب پز كردن و بعد 1 ساعت بريز داخل آبكش و آب سرد بريز روش 

پياز داغ و گوشت چرخ كرده حسابي سرخ كن . نمك و ادويه مورد علاقه و فلفل و دارچين  و كمي زعفران بريز . روغن بيشتر باشه غذا بهتر ميشه 

بعد لوبيا سبز رو اضافه كن و حسابي سرخ كن تا آب نداشته باشه و بعد رب بزن . رب از ماكاروني كمتر بايد باشه . حسابي سرخ كن كه به روغن بيوفته 

برنج رو آبكش كن ولي زنده تر از موقع معمولي . داخل يك ظرف بزرگ برنج و مواد رو باهم به آرومي مخلوط كن و بذار دم 

ادويه اصلي  دارچين هست ولي زعفران هم خوشمزه ترش مي كنه

پیاز رنده کن تفت بده بعد نمک فلفل سیاه زردچوبه و دارچین بزن بعد گوشت چرخ کرده اصافه کن بعد لوبیا که از قبل خورد کردب و بخار پز کردی من یه هویج هم نگبنی مبکنم اضافه میکنم بعرب اضافه کن تفت بده به ته ایتکان اب بریز در تابه را بریز زیرش کم کن یه رب بمونه موادت جا بیفته بعد بریز لای پلو بزاردم بکشه

فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍

من خودم اینجوری درست میکنم

اول از همه لوبیا سبز ریز میکنم سر تفت میدم میزارم کنار 

بعد پیاز داغ درست میکنم گوشت خورشتی اضافه میکنم خوب ک تفت دادم زردچوبه و ادویه رو اضافه میکنم...بعد لوبیا سبز میریزم...دو تا هویج متوسط هم نگینی میکنم میریزم خیلی ترکیب رنگش قشنگ میشه بعد اب اضافه میکنم میزارم حسابی جا بیوفته 3 یا 4 ساعت بعد در اخر بهش رب اضافه میکنم...این مدلی هم میشه خورشتی کنار برنج بزارین...هم میشه اب خورش ک کشیده شد لا ب لای برنج بدین

یک روش دیگه هم هس ک با گوشت چرخ کروه درست میکنم دقیقا همین مدلی لاب لای برنج میدم

آدمهاى اشتباه زندگيت درست ترين درسهاى زندگى روبهت ميدن...

سلام 

با گوشت قیمه ای ، گوشت رو با پیاز داغ ، رب و زردچوبه و زعفران بپزید ، لوبیارو خرد کنید کمی سرخ کنید در گوشتی که  تقریبا پخته بریزید و بزارید لوبیا بپزه ، برنج رو آبکش کنید ، ته دیگ گذاشته یک لایه برنج یک لایه گوشت و لوبیا ، دارچین فراموش نشه 

اگه گوشت چرخ کرده استفاده میکنید اول لوبیا سرخ شده رو بذاریدبپزه ، گوشت چرخ کرده رو با پیازداغ وزردچوبه ورب تفت داده به لوبیا اضافه کنید 

نوش جان 🌻