2777
2789
عنوان

بچه ها پوستم خراب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 20 پست
وکس بهداشتی نیس باعث انتقال بیماری پوستی میشه

ظرف و وکس و چوب جدید گذاشت

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

من بند بدتر واکنش میده پوستم

کرم موبر صورت فک کنم قبلنا شنیدم اونم امتحان کن

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کرم موبر صورت فک کنم قبلنا شنیدم اونم امتحان کن

ممنون

خداکنه این جوشا بره غلط بکنم اصن دیگ بزنم

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

میخواستم شیو کنم مامانم گفت موها ضخیم میشه نگذاشت بندم نمیشد که دیگ مجبور شدم شمع بندازم ولی شده پر ...

من از این تیغ های اصلاح استفاده میکنم اصلا ضخیم نشده همونطور کرکیه

خوب اون حله به شرط اینکه داخل ظرفشم تمییز باشه

ظرفش ازین فلزیاا یه بار مصرفه