دخترشهریوری۷۷۷ مدیر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 8496 عنوان خوش به حال اینایی که خودشون یا شوهراشون نازا هستن | مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 75 پست دیگه جتی به جلوگیری طبیعی نیازی ندارن رابطه شون بدون استرسه البته واسه کسایی خوبه که مثل من بچه نمیخوان 🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen 1404/05/04 | 15:55 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترسرمایی عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 8933 کدوم کامنت ؟ والا بدتر از منم اینجا کلی چیزی گفتن عنوان تاپیکت میدونی چقدر خانوم با این حرفت رنجیده شدن و یکبار دیگه یادشون اومد نمیتونن مادری و تجربه کنن هیچ موقع هیچ موقع به کسی که باردار نمیشه نگو خوش بحالت .
دخترشهریوری۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 8496 چقدر بچه سال این جاست چرا دقیقا ؟ چون گفتیم نمیخوایم بچه دار بشیم ؟ 🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen
Rata2 عضویت: 1390/12/03 تعداد پست: 12594 چقدر بچه سال این جاست عزیزم تاپیکش فان خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
kim_manel عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2059 مشکل خاصی داری ؟ مثل کیست یا تنبلی تخمدان ؟ نه مشکلی ندارم ولی باز نامنظمه اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"
دخترشهریوری۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 8496 عنوان تاپیکت میدونی چقدر خانوم با این حرفت رنجیده شدن و یکبار دیگه یادشون اومد نمیتونن مادری ... بیخیال تورو خدا اینجوری بخوای فکر کنی که همه یه مشکلی دارن مثل اینکه یه نفر میخواد بره زیارت ولی نباید اینجا بگه چون ممکنه کسی دلش بشکنه 🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen
دخترسرمایی عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 8933 بیخیال تورو خدا اینجوری بخوای فکر کنی که همه یه مشکلی دارن مثل اینکه یه نفر میخواد بره زیارت ولی نبا ... بچه ای اصلا نمیفهمی .
دخترشهریوری۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 8496 نه مشکلی ندارم ولی باز نامنظمه چه عجیب زیر ۲۰ سالی یا استرس داری ؟ چون من استرسی میشم هم نامنظم میشه 🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen
دخترسرمایی عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 8933 بیخیال تورو خدا اینجوری بخوای فکر کنی که همه یه مشکلی دارن مثل اینکه یه نفر میخواد بره زیارت ولی نبا ... زیارت با بچه دار شدن اصلا قابل مقایسه نیست .
kim_manel عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2059 چه عجیب زیر ۲۰ سالی یا استرس داری ؟ چون من استرسی میشم هم نامنظم میشه ۱۹ ام اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"
دخترشهریوری۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 8496 بچه ای اصلا نمیفهمی همین که شما عاقلی برا همه بسه 🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen
بااااهوش عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 2166 اگه خواستم یه روز شوهر کنم یه عقیمشو واسه خودم انتخاب میکنم چون تایم پریودی خودم و همه چیم منظمه آد ... عزیزم هر کسی پریودی منظم داره دلیل بر سالم بودن نداره!چ کساای هستن پریودی منظم ندارن و سالمن و بچه هم دارن
آنهxدرxنینیسایت عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3206 چرا دقیقا ؟ چون گفتیم نمیخوایم بچه دار بشیم ؟ نه فقط تو از طرز کامنت گذاشتن اکثر کسانی که اینجان مشخصه آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
دخترشهریوری۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 8496 زیارت با بچه دار شدن اصلا قابل مقایسه نیست کلا به تاپیک فان بقیه هم گیر میدید شرمنده که مثل شما از خیانت تاپیک نزدم 🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen
دخترشهریوری۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 8496 این تاپیکو دو سال دیگه بخونی خودت خودتو میزنی مطمعنم چرا یعنی تا اون موقع نظرم عوض میشه ؟ پس اگر تاپیک به لطف دوستان انتقادپذیر نترسه نگهش میدارم بعدا بخونم 🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen