دخترشهریوری۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 8466 عنوان خوش به حال اینایی که خودشون یا شوهراشون نازا هستن 1232 بازدید | 75 پست دیگه جتی به جلوگیری طبیعی نیازی ندارن رابطه شون بدون استرسه البته واسه کسایی خوبه که مثل من بچه نمیخوان 🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen 1404/05/04 | 15:55 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
9878mohadese عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 7622 واقعا 😬 اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد
ساقی_ایکس عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 4546 😂😂 ما یکی از دوستامون عقیم بود خیلی خوشحال بود هیچ دغدغه ای نداشت ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...
___goliiii___ عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 1512 اتفاقا منم همیشه میخوام یه روش قطعی انجام بدم ولی اجازه نمیدن اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .
دخترشهریوری۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 8466 😂😂 ما یکی از دوستامون عقیم بود خیلی خوشحال بود هیچ دغدغه ای نداشت اگه خواستم یه روز شوهر کنم یه عقیمشو واسه خودم انتخاب میکنم چون تایم پریودی خودم و همه چیم منظمه آدم سالم به دردمنمیخوره 🤣🤣 🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen
هاانیتا عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 3896 اره بخدا من یک هفته قبل پریود میمیرم و زنده میشم شوهرم هم همش رو مخمه شدی نشدی 🥴😂 بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم
دخترشهریوری۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 8466 به نظرم بزرگترین لذت متاهلی همونه که به خاطرش باید کلی استرس بگیری 🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen
Rata2 عضویت: 1390/12/03 تعداد پست: 12593 اگه خواستم یه روز شوهر کنم یه عقیمشو واسه خودم انتخاب میکنم چون تایم پریودی خودم و همه چیم منظمه آد ... دیوونه😅😅فککن مهمترین سوال خواستگاریت ببخشید شما عقیم هستید خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
ساقی_ایکس عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 4546 اگه خواستم یه روز شوهر کنم یه عقیمشو واسه خودم انتخاب میکنم چون تایم پریودی خودم و همه چیم منظمه آد ... اره والا راحت بود😂😂😂 رفته بودیم خونشون مامانش میگفت انشالله زن بگیری نوه هامو ببینم پسره هی لبخند میزد😂 ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...
الیزارا عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 14952 اگه خواستم یه روز شوهر کنم یه عقیمشو واسه خودم انتخاب میکنم چون تایم پریودی خودم و همه چیم منظمه آد ... خب اونجاشو ببر🤣
Rata2 عضویت: 1390/12/03 تعداد پست: 12593 اره بخدا من یک هفته قبل پریود میمیرم و زنده میشم شوهرم هم همش رو مخمه شدی نشدی 🥴😂 دوستم میگه یه روز دیرتر پریود شم شوهرم با شربت زعفرون دنبالمه😅😅😅 خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
دخترشهریوری۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 8466 خب شما هم میتونین جراحی کنین عقیم و نازا شین نمیذارن لوله ها رو ببندیم میگن باید ۳ یا ۴ تا بچه داشته باشیبرا آیودی هم حتما ۱ بچه باید باشه تازه باز اگه جا به جا نشه 🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen
kim_manel عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2059 من که نامظمم کلا گاهی دو ماه یه بار گاهی ماهی دوبار فک کنم تا بچه ۲و۳ ماهش بشه هم نفهمم اگه ازدواج کنم 😂😂😂 از بچه ها خوشم نمیاد واویلااا اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"