2777
2789
عنوان

حستون‌ به بچتون

187 بازدید | 22 پست

من سه ماهه باردارم ولی هیچ حسی متاسفانه بهش ندارم🥲 میبینم بعضی ها جشن میگیرن دست میکشن رو‌شکم قربون صدقه میرن هر روز کیلیپ میزارن اینستا روزشماری برا دیدنش میکنن

من اصلا هییییچ حسی ندارم هیچی 

فقط از حالت تهوع و‌مشکلاتم ناراحتم و‌همش گریه میکنم

به آینده و اومدنش هم باز حسی ندارم فقط احساس میکنم تو‌دردسر بزرگی افتادم 

کیا مثل من بودن و بعد که دیدنش حسشون تغییر کرد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا دوماه بعد دنیا اومدنش هم همین طور بودم  خوب میشی نگران نباش دیگه ماها این مدلی هستیم

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

مامانم الان تو وضعیت توئه حتی جرأت ندارم تبریک بگم 😂😂

عیب نداره عزیزم بخش زیادیش تغییرات هورمونیه

و خب طبیعتا کسی که از قبل آمادگی ذهنی و روحی یا موارد دیگه نداشته باشه خیلی سردرگم می‌شه و حس لذت خاصی نمی‌چشه

سعی کن آروم آروم خودت رو با شرایط وفق بدی

تغییر خیلی بزرگیه ولی خانوما قوی تر از این حرفان .. مبارک باشه ❤️

من اینطوری بودم وقتی دنیا اومد مهرش به دلم افتاد کلی دوره هوش جنین و ... شرکت کرده بودم ولی اصن نمی‌تونستم ارتباط بگیرم که براش قصه بگم و تعریف کنم مثلاً میگفتن آشپزی میکنی بلند بلند حرف بزن باهاش براش از مراحلش بگو من اصن نمیتونستم 

من اینطوری بودم وقتی دنیا اومد مهرش به دلم افتاد کلی دوره هوش جنین و ... شرکت کرده بودم ولی اصن نمی‌ ...

منم همینم 

وای خدا کنه منم ببینمش ازش خوشم بیاد

مشکلم اینه که من اصلا بچه نوزاد دوست نداشتم از قبل، مثلا دیدی عکس و فیلم بچه چقد بعضی ها رو سر ذوق میاره، من برام جالب نبود هیچ موقع

تا چهار ماه جون دادم تو خونه خالم خیلی خیلی بد بود خیلییی بد بله رفتن همه اینا الان سنگینم و درد لگن ...

ولی بازم بهتر از ۴ ماه اول بود درسته؟ منم خیلی الان حالم بده، شما سرم هم‌ میزدین تو‌درمونگاه برا تهوع؟