2777
2789
عنوان

پریودی

111 بازدید | 6 پست

خانما من قرص مدروکسی پروژسترون مصرف میکنم دکتر گفت ار16پریودی بخور تا10روز بعدش من یادم رفت اون روز 16دهم بخورم از 17خوردم  دقیقا یکی مونده ب قرص پریود شدم 6روز زود تر از موعدم خیلی خونریزی کمه تاحالا اینجوری نشدم  تجربه ای دارید راهنمایی کنید خیلی نگرانم 

دوره های قبل قرص دقیق چند روز بعد از مصرفش پریود میشدم روز 30 دقیق سیکللم 30روز

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

بهتر نیست دکتر بری

دوروز قبلش رفته بودم 

تنبلی تخمدان هم دارم

دکترم هفته ای یکبار میاد شهرمون میره ی جای دیگه کسی نیست ببرتم

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ااحتمالا همون مشکل تنبلی تخمدان یک اختلالی تو بدنت ایجاد کرده

منظم بود پریود فقط این دفع اینجوری شد

منم قرص سیپروترون کمپاند میخورم یکماه دیگه نخوردم بهم میریزن بدنو

نگران نمیشی؟