2777
2789

بچه ها من تو خانواده ای بزرگ شدم که منو نخواستن هیچ وقت

هزینه نمیکردن برام و انگاری فقط مجبوری پرتم نمیکردن از خونه بیرون

دکتر نمیبردن حتی. دندونام خراب شد دکتر نبردن پوسید و تموم شد

خونریزیم بند نمیومد چند سال دکتر نبردن تا هورمونام کلا بهم ریخت و بعدها گفتن تنبلی تخمدان پیشرفته و چاقیش هم برام موند

حتی تو زمستون کاپشن و لباس گرم نداشتم و مدرسه با همون مانتو و یه تیشرت کهنه زیرش میرفتم

کفشای پاره که توشون اب میرفت

حتی خرج مدرسه و کتاب هم ندادن بهم و کارگری و دستفروشی کردم

بابام هم اندازه خودش دارا هست و ماشین و خونه و مغازه و زمین داره

ولی منو نخواستن که نخواستن

هرچی زار زدم التماس کردم منو نخواستن هیچ وقتم دلیلشو نفهمیدم

بعدم ازدواج کردم

گفتم زندگی خودمو داشته باشم

بابام جهاز نداد . افتاد گردن شوهرم

حامله شدم . مامانم ازم نگهداری نکرد با اینکه خونریزی داشتم و استراحت مطلق بودم . افتادم گردن شوهرم

سیسمونی هم خدا شاهده یدونه جوراب بهم ندادن

و بازم افتاد گردن شوهرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر دوست هستن؟ 

چندتا بچه این؟ 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

پدرو مادر که قطعا مسئول بودن ازت نگهداری کنن و خرجت نکردن حتی زمان  بیماری  مقصر هستن 

همسرتم چون این حرف زده قطعا دلتو شکسته و انگار با ی حرف تمام زحماتشو دود کرده رفته هوا 

کلا من چون پدر و مادر و کس و کار ندارم

همه چیزم با شوهرمه

این اخریا دیگه همش منو از سر خودش باز میکرد

مریض میشدم مثلا دیگه جواب تلفنمو اونروز نمیداد 

میگفت باید مادرت سوپ بپزه بیاره جمعت کنه. من سرکارم . نمیتونم مرخصی بگیرم برات ک

دیشبم گفتم دندونم درد میکنه

گفت از کجا بیارم دیگه

دارمو نمیدم برای دکترت

یسری از قدیمیا فقط بلد بودن لنگارو بدن بالا و بچه پس بندازن. دیگه نه به اینده اون بچه فکر کردن نه چیزی

طرف نون شبش و پیدا نمیکرده ۷ شکم زاییده. به اینده اونا فکر نکرده و بعد زده تو سر بچه ش بچه مردم فلان شدن تونشدی.  اینا عقل نداشتن راحت بودن

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

کلا من چون پدر و مادر و کس و کار ندارمهمه چیزم با شوهرمهاین اخریا دیگه همش منو از سر خودش باز میکردم ...

بهش گفتی قبل از ازدواج خرجم نمیکردن؟بگو باردارشدم دندونام پوسید مادرم الان دیگه وظیفه ای نداره

کلا من چون پدر و مادر و کس و کار ندارمهمه چیزم با شوهرمهاین اخریا دیگه همش منو از سر خودش باز میکردم ...

اشتباه گذشته ات هست 

باید میرفتی یک مهارتی چیزی یاد میگرفتی تا بتونی پول پس انداز کنی و خودت سیسمونی بخری حالا جهازو کار ندارم 

سا حداقل خودت اونقدر پول میداشتی ک دکتر بری

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم