2777
2789
عنوان

الان از سونو انومالی برگشتم

449 بازدید | 44 پست

دوساعت به مانیتور خیره بود🤓🤓🤓 فقط یهو گفت پسره و مشکلی نیست همه چی خوبه نگفت هفته چندم چرا ؟؟؟دکتر همش خمیازه میکشید گفتم الان پای دستگاه خوابش میبره☹️☹️☹️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین؟؟ سونو آنومالی ۲ صفحه توضیح داره

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

تو همونجا نوشته هفته تو

واسه منکه جنسیتشم نگفت، خودم شنیدم داره ب اون خانم ک تایپ میکنه میگه

تو دلم گفتم دلت خواست به منم بگی بد نیست

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
تو برگه نوشته بریچ هست خداکنع نچرخه و بریچ بمونه تا سزارین بشم 😄😄

مبارکه ،برای منم پسر شد وتا هفته ۳۲ بریچ بود یهو چرخید وطبیعی شدم 😊😊

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

تو برگه نوشته بریچ هست خداکنع نچرخه و بریچ بمونه تا سزارین بشم 😄😄

امیدوارم نباش بچه منم انومالی بریچ بود اما اخراش چرخید

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
تو همونجا نوشته هفته توواسه منکه جنسیتشم نگفت، خودم شنیدم داره ب اون خانم ک تایپ میکنه میگهتو دلم گف ...

اره دقیقا اینم به خانمه گفت من شنیدم گفت پسره منم پرسیدم گفت آره دیگه هیچی نگفت خودم باز پرسیدم دکتر سالمه مشکلی نداره گفت نه همه چی خوبه