2777
2789

برای لاغری و چربی سوزی خریدم 

فهمیدم که لامصب سیستم ایمنی رو تحریک میکنه و کسایی مثل من که پیش دیابت و تیرویید دارن براشون خوب نیس 

من یه مشکل پوستی هم دارم پسوریازیس اینم مربوط به خودایمنیه ...

کاش اول تحقیق میکردم 

الان مونده رو دستم نمیدونم چیکار کنم تو تخفیف ۲۹۰۰ خریدمش 

همش تقصیر این اپراتورهای بازاریاب چرب زبونشونه 

خودمم سادگی کردم 

برای اقوام و آشنا تعریفشو بکن، بعد بگو براتون سفارش میدم، بعد پودر خودتو بهشون بده و پولشو بگیر

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای اقوام و آشنا تعریفشو بکن، بعد بگو براتون سفارش میدم، بعد پودر خودتو بهشون بده و پولشو بگیر

نه نامردیه شاید برا اونام مناسب نباشه در مجموع سرم کلاه رفته 

نه نامردیه شاید برا اونام مناسب نباشه در مجموع سرم کلاه رفته

خوب همه چیزش رو بهشون بگو، توی دیجی کالا ۱۰۰ گرمش رو هفتصد تومن میده، چند گرم خریدی 

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

به نظرت این ۲۹۰۰ که دادم این پودر رو خریدم پودرا رو بخورم با این تفاسیر یا بندازم دور ؟

با پزشک مشورت کن .نمیدونم واقعا. از اول هم باید دکتر میرفتی بعد میخریدی.

مدرس زبان انگلیسی تماس در تلگرام و ایتا  برای رزرو کلاس: pinklutus

به نظرت این ۲۹۰۰ که دادم این پودر رو خریدم پودرا رو بخورم با این تفاسیر یا بندازم دور ؟

نترس حتما وقتی تولید شده حتما یه سری مجوز های سلامت و بهداشت  رو گذرونده . ولی همیشه اول تحقیق کن بعد پول بده.

مدرس زبان انگلیسی تماس در تلگرام و ایتا  برای رزرو کلاس: pinklutus