2777
2789

...

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اینا داره که میگه بگو این بالاست یا پایینو نشون میده بعد اگه اشتباه بگی یه عینک میذاره رو چشمت دوباره می پرسه بعد دوباره شیشه اش رو عوض می کنه تا دست آخر نمره  عینک رو بفهمه 

یه دستگاه هم داره چونه ات رو میذاری روش میگه هروقت تصویر رو واضح دیدی بگو عکس میگیره از چشمت وقتی واضح میبینی

با دستگاه بینایی سنجی منظورته؟بستگی داره کجا بری یجایی من رفتم ۱۳۰ گرفت

نه چشم پزشکی باید برم 

چشم همش قرمز میشه 

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

از اینا داره که میگه بگو این بالاست یا پایینو نشون میده بعد اگه اشتباه بگی یه عینک میذاره رو چشمت دو ...

نه این بینایی سنجه واسه عینک و اینا ، چشم‌پزشک فرق داره

قشم  

بینایی سنجی فقط ویزیت ۲۰۰هزار تومن 

عینک میزاره رو چشمت جهتهارو باید تشخیص بدی و بگی وی دستگاه دیگه داره ک ک باید تو دوربینش نگاه کنی ک شماره چشمت و رنگ شیشه عینکت و بقیه چیزارو مشخص میکنه

شیشه عینک هم بستگی ب شماره چشم داره هر چقدر شماره چشم بالاتر و ضعیفتر باشه گرونتره 

فرم عینک هم بستگی ب جنسش داره 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

۴۰۰ میشه یا بیشتر ؟ازمایشی چیزی داره یا نه؟

اگر منظورت بینایی سنجی واسه مشخص شدنه نمره‌ی چشم باشه.. همون سیصد تا چهارصد میگیرن..یه دستگاهه میشینی جلوش سرتو میزاری روی جایی که دستگاه داره توی لنز رو نگاه میکنی پلک نمیزنی شماره چشمت رو مشخص میکنن از این سوال‌ها هم میپرسن که به تابلو نگاه کنی ...

همینه چیزی نداره...

ولی اگر سونوگرافی چشمه هزینه‌ش رو الان نمیدونم چقدره...اونم دردی نداره یه دستگاهه توش نگاه میکنی...

لیزره چشم منظورت باشه یکم درد داره ولی شبکیه چشم رو باهاش بخیه میزنن...

خلاصه همین چیزاس دیگه

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
۴۰۰ میشه یا بیشتر ؟ازمایشی چیزی داره یا نه؟

ممکنه فشارتو بگیره 

یا عکس چشم بخواد ازت 

فشار چشمت هم ممکنه بگیرن 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

نه این بینایی سنجه واسه عینک و اینا ، چشم‌پزشک فرق داره

مشکله چشمی که میگی چیه؟به اون بستگی داره..هرمشکلی داشته باشه دستگاهش هم تغییر میکنه...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

با اجازه استارتر 

عزیزان کسی در مورد تاپیک آخرم میتونه راهنماییم کنه؟؟

نه چشم پزشکی باید برم چشم همش قرمز میشه

بستگی به دکترش داره ممکنه فشاره چشمت رو بگیرن یا سونوگرافی برات بنویسن یا اینکه خشکیه چشمت رو تشخیص بدن...در کل براش یه تومن ببر خیالت راحت باشه که کم نیاری فکر نمیکنم بیشتر بشه...آخه معمولا قرمزیه چشم از فشاره چشمه...البته اینم هست که از حساسیت باشه...ولی در کل همون یه تومن کافیه ممکنه اضافم بیاد

ممکنه فشارتو بگیره یا عکس چشم بخواد ازت فشار چشمت هم ممکنه بگیرن

عکس چشم رو کجا باید بگیرم ؟

مشکله چشمی که میگی چیه؟به اون بستگی داره..هرمشکلی داشته باشه دستگاهش هم تغییر میکنه...

رگاش مشخصن و قرمز میشه 

الان حدودا ۴ ماهه رگ چشام مشخصه و نرفتن