2777
2789
عنوان

شوهرتون ازصبح ک میره سرکار تاشب چندباربهش زنگ میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 78 پست

شوهرم ۹ می‌ره ۲ میاد

تو این بین ۲۰, بار بهم زنگ میزنیم

باز ۴ می‌ره تا ۱۱

اونجام ۱۰ بار زنگ میزنیم ۵ تاش مال منه سه تاش شوهرم دو تای دیگه ش مال پسرمه ک زنگ میزنع دستور میده چی بخره براش

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا زنگ نمیزنم

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

اشتباه کردم زنگ زدممم ک باهام اونطوری رفتارکنه

منم دقیقا چون میدونم اعصابش خورده زنگ نمیزنم

کارش تو دادگاهِ از بس حرف میزنه و بحث میشه میدونم که الان اگر زنگ بزنم مساعد نیس اعصابش

خییلی اگه واجب باشه کارم نهایتا پیام میدم

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

فقط ماییم که اصلا زنگ نمیزنیم😂😂

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

هر چند بار که دلم بخواد زنگ میزنم و ایشون جواب میده

همسرم هم همینطور هر لحظه دلش بخواد زنگ میزنه

در طول تایم کاریش بالای ۵بار تماس داریم هم تلفن هم تصویری

من عابد دلتنگم یا زاهد دلسنگ؟هرروز نقابی زده ام پشت نقابی...‌

همون غروب زنگ میزنم با پسرم که ببینم کی میاد

دوستای میشه اون دیگه زنگ نمیزنه ما تو خونه ایم اونم خیالش راحت قبلاً همیشه بین کاراش زنگ میزد ولی الان دیگه نه 

کارش هم سخته رو ارتفاع ولی قبلاً میزد تایم ناهار واینا 

زنگ هم بزنیم غروب کوتاه درحد چند ثانیه