یه بار با مواد لیفت کردم بهم میومد خوشم اومد تقریبا یک ماه بیست روز هم موندگاره
با ژل ابرو مثل مواد لیفت میشه؟
ژل ابرو اگه هرروز بزنی تا چندوقت جواب میده؟
چه مارک ژل ابرویی بهتره؟
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
صب بزنی تا شب میمونه من دیفکتو و گابرینی داشتم راضی ام
حالت چسبیده به پوست نمیگیره ابرو؟
اگه هر روز بزنم یه دونه ریملیش تا یه ماه جواب میده؟
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ژل تا صبح برا من نمیمونه چند بار میشوریم صورتمون رو پاک میشههعی هم بزنی احساس میکنم مضرهلیفت خیلی خو ...
بعد لیفت حس کردم ابروهام خالی شده
حالا نمیدونم از لیفت بود یا نه
لیفت خیلی تر و تمیز تره ولی من چون خیلی بدمیخوابم ۲ هفته روم جواب میده و بعدش از بین میرهمن با ژل اب ...
ژل ابرو مثل لیفت حالت طبیعی میگیره یا ابرو میچسبه به پوست مصنوعی میشه؟
تاخالا لیفت نکردم ولی هرروز ژل ابرو میزنن تا آخرشبم میمونهفقط میخوای بگیری یه مارک خوب بگیر که سفیدک ...
شما چه مارکی پیشنهاد میکنی؟
اگه یه مدل ریملی رو بگیرم هر روز بزنم یه ماه جواب میده؟