2777
2789

من نمیدونم برم با مواد لیفت کنم یا ژل ابرو بخرم

یه بار با مواد لیفت کردم بهم میومد خوشم اومد تقریبا یک ماه بیست روز هم موندگاره

با ژل ابرو مثل مواد لیفت میشه؟

ژل ابرو اگه هرروز بزنی تا چندوقت جواب میده؟

چه مارک ژل ابرویی بهتره؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژل تا صبح برا من نمیمونه چند بار میشوریم صورتمون رو پاک میشه

هعی هم بزنی احساس میکنم مضره

لیفت خیلی خوبه 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

صب بزنی تا شب میمونه من دیفکتو و گابرینی داشتم راضی ام

حالت چسبیده به پوست نمیگیره ابرو؟

اگه هر روز بزنم یه دونه ریملیش تا یه ماه جواب میده؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

تاخالا لیفت نکردم ولی هرروز ژل ابرو میزنن تا آخرشبم میمونه

فقط میخوای بگیری یه مارک خوب بگیر که سفیدک نزنه ابروهاتم نریزونه

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
ژل تا صبح برا من نمیمونه چند بار میشوریم صورتمون رو پاک میشههعی هم بزنی احساس میکنم مضرهلیفت خیلی خو ...

بعد لیفت حس کردم ابروهام خالی شده

حالا نمیدونم از لیفت بود یا نه

باعث خارش ابروم میش

چه مارکی میزدی؟

بعد لیفت حس کردم ابروهام خالی شدهحالا نمیدونم از لیفت بود یا نه

خب اگه مواد خوب نزده باشه احتمالا ریزش گرفته ابروهات

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
لیفت خیلی تر و تمیز تره ولی من چون خیلی بدمیخوابم ۲ هفته روم جواب میده و بعدش از بین میرهمن با ژل اب ...

ژل ابرو مثل لیفت حالت طبیعی میگیره یا ابرو میچسبه به پوست مصنوعی میشه؟

تاخالا لیفت نکردم ولی هرروز ژل ابرو میزنن تا آخرشبم میمونهفقط میخوای بگیری یه مارک خوب بگیر که سفیدک ...

شما چه مارکی پیشنهاد میکنی؟

اگه یه مدل ریملی رو بگیرم هر روز بزنم یه ماه جواب میده؟