2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود درگیری مزمنداری.خوب باشه بچسب به شوهر جونت.چیکار داری نظرتو به بقیه تحمیل کنی شوهر ندیده😂

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

مامانم همیشه میگه زن وشوهر براهم میمونن باید هوای همو داشته باشن

ومن اینو بعد فوت بابام و حسی ک مامانم داره کاملا درک کردم ومتوجه شدم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉

انقدر چیزی نداشتی ک حالا با داشتن شوهر فکر میکنی شاخ فیل شکوندی و هرکی فکر میکنه شوهر بهترین نیست یا بچس یا پیردختر؟؟دیونه (هم شوهر دارم هم بچه نیستم شوهرمم خیلی مرد خوبیه اما بهترین چیز برای یک رن نمیتونه شوهر باشه اتفاقا اگر اینجوری فکر میکنین بچه و بی عزت نفسین یکم رو خودتون و دست اورداتون کارکنین تا وقتی شوهرتون براتون اوجولات میخره فکرنکنین بهترینه🤣🤣

مامانم همیشه میگه زن وشوهر براهم میمونن باید هوای همو داشته باشنومن اینو بعد فوت بابام و حسی ک مامان ...

دقیقا چون نه برادر و نه خواهر و نه دوست برا آدم نمی‌مونه طولانی مدت هرکسی می‌ره سراغ زندگی خودش ولی شوهر خوب میمونه. برا ادم

از همه چی مهم تره تو دنیا. 

خودت دنیاست انقدر کوچیکه که تو شوهر و مرد خلاصه میشه و نمیتونی بدون مردا دووم بیاری ، لازم نیست نسخه بپیچی 

عزت نفس نداری فقط یکی باید بیاد تو رو خوشبخت کنه ، از نظر شماها خود زن بی دست و پا و نمیتونه خوشبخت بشه 

جمع کن بابا

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

انقدر چیزی نداشتی ک حالا با داشتن شوهر فکر میکنی شاخ فیل شکوندی و هرکی فکر میکنه شوهر بهترین نیست یا ...

والا اینا تفکرات قاجاری دارن 

فکر میکنن شوهر کردن کاپ طلا بهشون میدن 

دست آورد یعنی چیزای دیگه 

شوهر کردن که دست آورد نیست 

هر آدمی می‌تونه شوهر کنه ، کارای دیگه رو هرکس نمیتونه 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

توخونه موندین؟؟چه کلمه زشتی امان ازشما زنهای شوهرپرست که همجنس خودتونو میکوبید

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤