2777
2789

من راز خاصی ندارم ولی دیروز توی پاستا بجای خامه شیر و پنیر خامه ای زدم و پنیر ورقه ای موزرلا خوب شد خیلی 

ماکارونی درست میکنم طعم دهنده مرغ الیت میریزم رو مواد 

پریروز با نون لواش سمبوسه درست کردم رولی کردمش 

موادشم سیب زمینی و مرغ و سوسیس بود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ابولانکته پیتزا دیگه خیلی جدید بود 🤤

یه سری از یجا پیتزا خریدم 

خیلی کناره های خمیرشم خوشمزه بود 

در حالیکه کناره های خمیر رو همیشه دور میریختم

دقت کردم دیدم پنیر ریختن

خودم درست کردم دقیقا همون مزه رو داد 🫣😍

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

راز خاصی ندارم ولی کسی اگه میدونه لطفاااااا درست کردن یه سیب زمینی سرخ کرده تمیزو بهم بگه🫠معمولا به ...

ماهیتابه نچسب باشه و روحی و مسی نباشه

اولش باید قابلمه و روغن خوب داغ بشه

وقتی دیدی جز جز کرد یدونه خلال سیب زمینی بنداز توش اگ جز جز کرد و داشت سرخ میشد، 1 دقیقه بعدش باقی خلال هارو بریز 

یجور ک بهم نچسبیده باشن ینی موقع خورد شدن ک به هم چسبیده با دستت دونه دونه کن و جدا جدا بریز

زیرشو کم کنی میچسبه،هم نزن اولش میچسبه

تروخدااااا خورشت هاتون و اش هاتون رو تو کمتر از 6ساعت نپزید.... 

چون یه خورشت جاافتاده و خوشمزه و روغن انداخته، خورشتی هست ک قشنگگگگگگ بپزه و تمام حبوبات و مواد ب خوبی. میپزن و نرم و جا افتاده میشن

زیاد دیدم بعضیا از سر تنبلی خوب نمیپزن

ی بنده خدایی همیشه لوبیاهای. قرمه هاش یا لپهی قیمه هاش نپخته و یا نیمه پخته است یا نخود توی اش هایی ک میپزه سفته

انگار سرسری ریخته تو قابلمه و از سر گشادی نتونسته صبر کنه

تروخدااا صبور باشین و بزاارید خوب تمام اجزای غذا نرم بشن 

مامانم اش میزاره،هنوز 1ساعت نگذشته میاره بخوریم☹️اونوقت میگ چ خوشمزس

رومونم نمیشه بگیم ننه جان گند زدی... 

تروخدااااا خورشت هاتون و اش هاتون رو تو کمتر از 6ساعت نپزید.... چون یه خورشت جاافتاده و خوشمزه و روغ ...

مثلا خورش می‌ذاری آبش تموم میشه تو ۳ ساعت

دوباره آب اضافه میکنیم تا ۶ ساعت بشه ؟

من آب خوردن میبینی داره تموم میشه آب اضافه میکنم فک میکنم همین موضوع خیلی وقتا بی مزه می‌کنه غذامو