2777
2789
عنوان

غریبه

53 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من تو جمعای مث عروسی یا عزا که بیشتر اقوام هستن با اقوام نزدیک خودم سلام و احوال میکنم اما خیلیای دیگه رو نمیشناسم که اونارو مادرپدرم یا خانواده همسرم ممکنه بشناسن اما من نه.

چند وقت پیش تو مراسم عزا سه تا زن مسن کنارم بودن پچ پچشون بگوشم رسید اونا منو میشناختن ظاهرا اما من نمی‌شناختم  میگفتن این عروس فلانیه اون یکی عروسشان منظورشان جاریم بود گفتن اون خوبه سروزبان داره حال و احوال میکنه برای خانواده شوهرش کار میکنه ظاهرا از اینکه من سلامشان  نکردم داشتن میسوختن مادرم میگه همه تورو میشناسن سلام کن به همه اما وقتی ندونم طرف کیه چرا باید احوالپرسی گرم کنم باهاش 

درکت میکنم

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلا م بده لبخند بز ن‌ا گر خو د شون سر ح‌رو باز کردن بگو به جا نیورد م

پیش آمده خودشانم معرفی کردن نشناختم مثلا میبینی خواهرزاده زن دایی شوهرم بوده من حتا اسمشم نشنیدم بعد بازم بگی نشناختم اصلا ناجوره 

سلا م بده لبخند بز ن‌ا گر خو د شون سر ح‌رو باز کردن بگو به جا نیورد م

پیش آمده خودشانم معرفی کردن نشناختم مثلا میبینی خواهرزاده زن دایی شوهرم بوده من حتا اسمشم نشنیدم بعد بازم بگی نشناختم اصلا ناجوره