2777
2789
عنوان

دلم گرفته امروز میرم برا طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1742 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم عزیزم حتی اگر پشتش خیر باشه بازم مرحله سختی هست🥺😭

به خدا توکل کن خواهر 

با خدا باشی تحمل و صبرشو میده بهت

یه روزی امام زمان (عج) با یکی از همراهان در حال صحبت هستن که در یک لحظه قصد رفتن میکنن...علت رو جویا میشن که چی شده ..میفرمایند کبوتری بالش گیر کرده به شاخه درخت داره میگه یا مولای یا صاحب الزمان ادرکنی 😭😭یا مولایَ یا صاحب الزمان اَنا مُثتَغیثٌ بِکَ الغَوثَ ادرکنی 

ببین بیرون از طلاق خبری نیست منم گرفتم گاهی میگم کاش فرصت میدادم.

دلت خوشه مم ۲۰ سال دازم عذاب میکشم حتی خرجی به  من  نمیده  خانوادم دارن خرجمو میدن    خیلی اذیت  هستم همش ازم سو اسنفاده مالی شده تو این زندگی 

ببین بیرون از طلاق خبری نیست منم گرفتم گاهی میگم کاش فرصت میدادم.

شما  چون  شوهرت  دوست  داشتی  و طلاقت داده

گاهی  ادم به  تنفر  میرسه    و نمیشه   درست کرد 

اونوقت   که   بعد طلاق   دیگه   پشیمون نیست

سختی هاش  هم   به  جون  میخره

به خدا توکل کن خواهر با خدا باشی تحمل و صبرشو میده بهت

باشه عزیزم ممنونم 🥲❤️

همین کارو میکنم، جز خدا امیدی ندارم

سپردم به خودش 

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

برای من ۳ساله مهرش از دلم نرفته

شاید چون تنهایی اینطوره 

ازدواج کن وقتی یکیو جایگزین کنی فراموشت میشه.

چرا ازدواج نمیکنی؟

شاید چون تنهایی اینطوره ازدواج کن وقتی یکیو جایگزین کنی فراموشت میشه.چرا ازدواج نمیکنی؟

کو خواستگار خوب عزیزم؟ هر کیم میاد بچه داره.مجرادشم از فامیل بودن دوست نداشتم. در کل فکر‌نمیکنم دیگه بتونم کسیو دوست داشته باشم. دوست پسر دارم البته. اینم گفته تا اخرسال جواب بده ازدواجیه.ولی نمیدونم چرا نمیشه نمیتونم

شما چون شوهرت دوست داشتی و طلاقت دادهگاهی ادم به تنفر میرسه و نمیشه درست کرد اونوقت ک ...

اره من شوهرمو خیلی دوسش داشتم.ولی نمیشد باهاش زندگی کرد تنبل بود درامد نداشت کار نداشت و موردای دیگه.ولی دوسش داشتم عاشق ادم اشتباهی بودم.اون طلاقم نمیداد ادعا دوست داشتن میکرد. هه.... بعد چند ماه دیدم زن گرفته. موندم اون زنو چجوری گول زده مثل من؟

دلت خوشه مم ۲۰ سال دازم عذاب میکشم حتی خرجی به من نمیده خانوادم دارن خرجمو میدن خیلی اذیت هست ...

دقیقا شوهر منم اینجوری بود.خرجی نمیداد.خانوادم خرجمو میدادن عادت شده بود براش

کو خواستگار خوب عزیزم؟ هر کیم میاد بچه داره.مجرادشم از فامیل بودن دوست نداشتم. در کل فکر‌نمیکنم دیگه ...

میفهمم عزیزم با مرد بچه دار هیشکی دوست نداره ازدواج کنه بهت حق میدم. 

ولی دختر همسایمون طلاق گرفت بعد از چند سال با یک مرد بچه دار ازدواج کرد ولی خیلیییی مرد خوبیه. بچه شم کوچولو بود اینو مادر خودش میدونه

مرده خیلی خوش اخلاق و خوشتیپه، از اون یکی دامادشون که مجرد بود خیلی خوشتیپ تره و مهربون تره

الانم ۳ تا بچه دارن.