2777
2789

شاید گاهی درس خوندن سخت به نظر برسه، ولی یادتون باشه که این سختی، در مقایسه با حسرت نرسیدن به هدف، هیچه! ✨
پس همین الان، بلند شو، یه لیوان آب بخور، یه نفس عمیق بکش و برو سراغ درسات. مطمئن باش که این تلاش‌های امروز، فردای روشن تو رو می‌سازه! ☀️

من رتبه 3 رقمی کنکور و مشاور چندین و چند ساله‌ی آموزشی ام و تربیتی ام. اگه سوالی دارین خوشحال میشم کمکتون کنم❤️

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ❤️

میشه درباره یه چیزی نظرتونو بپرسم

فقط قبلش اگه میشه بگید کدوم رشته بودید دبیرستان چون یذره به اون ربط داره

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

کنکور چی دادین

انسانی

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

سلام ❤️میشه درباره یه چیزی نظرتونو بپرسمفقط قبلش اگه میشه بگید کدوم رشته بودید دبیرستان چون یذره به ...

انسانی بودم

اما  متناسب با رشته م ک مشاوره خوندم الان با دانش اموزان تمامی رشته ها کار میکنم

فک کنم انسانی هستید

ولی بالاخره مشاورید 

شاید بتونید کمکم کنید 

فقط میشه درخواست بدم ازتون بپرسم؟میترسم یکی بشناستم بعدا

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

انسانی بودماما متناسب با رشته م ک مشاوره خوندم الان با دانش اموزان تمامی رشته ها کار میکنم

بله فهمیدم❤️