2821
2789
عنوان

بلاخره برگشت شوهرم خونهه بعد دو شب

592 بازدید | 28 پست

خانوما دیشب تاپیک زدم شوهرم یه شب نیومده خونه حدود یک ساعت پیش برگشت دوش گرفت بعد رفت خوابید حتی یه کلمه جوابمو نداد ببینم کجا بود بنظرتون چیکار کنم؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بزار بخوابه

بیدار شد یه چای میوه ببر بشین پیشش 

مابین حرفهات هم بگو حالا نمیخوای بگی چرا ما رو تنها گذاشتی رفتی

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

چقدر بده مرد بره پهباد شب 

برام پذیرفتنی نیست تازه بیاد حرف هم نزنه

مگه هتله

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اره بخدا ادم حرصش میگیره😑

جدی برخورد کن تا دفعه آخرش باشه 

مثلاً تو هم برو

یا بر عکس قفل در رو عوض کن  نتونه بیاد

یا رفت به همه خبر بدع

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز