2777
2789

بچه ها من خودم پارسال چون بار اولم بود و بی تجربه بودم واسه یسری چیزا اذیت شدم الان بیاین از تجربه هاتون بگید

1️⃣هرچقدر کفشت راحت باشه بازم نیاز به دمپایی داری

2️⃣کوله سبک ببر

3️⃣الکی با خودت خوراکی زیاد نبر

4️⃣هر حسینیه ای که رفتی حتما آدرس دقیقش رو یادداشت کن که بعدا رفتی حرم گمش نکنی

5️⃣وسایل حمام(لباس و شامپو و ...)مرتب تو کیسه داخل کولت بزار که خواستی بری حمام کولت رو بهم نریزی 

6️⃣برا عینک آفتابی ترجیحا بند هم بزن

بقیشو شما بگید دوستان

7️⃣دستمال مرطوب آرایش پاک کن ببر که با خیال راحت ضد آفتاب بزنی و برا وضو براحتی بتونی پاکش کنی

هدف های بزرگی توی سرمه که بهش میرسم.

اون اب کوچولوهایی ک خنکن رو ی جوری بخور ک لبه ش تو دهنت قرار نگیره 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیییی گرمه وحشتنااااکه من خودم استان ایلام زندگی میکنم یعنی مرز مهران اتیش میباره از گرما

منم کرمانشاه مرز خسروی هستم

منم کرمانشاه مرز خسروی هستم

اسی من دوستم رفته بود پارسال رون پاش کاملللل عرقسوز شده بود جوری ک خون میومد پانسمان کردن براش

شلوار مناسب ببرید  حتما

البته هرچی ببری باز عرقسوز میشی ولی شدتش کمتره

اسی من دوستم رفته بود پارسال رون پاش کاملللل عرقسوز شده بود جوری ک خون میومد پانسمان کردن براششلوار ...

آره ماهم کمی عرق سوز شده بودیم

خدا خیرت بده تاپیک زدی

منم امسال برای اولین بار قصد کردم برم پیاده روی اربعین

خیلی هم از گرماش میترسم

مگه از غروب آفتاب تا طلوع آفتاب پیاده روی نمیکنن؟

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

خدا خیرت بده تاپیک زدیمنم امسال برای اولین بار قصد کردم برم پیاده روی اربعینخیلی هم از گرماش میترسمم ...

آره دیگه بیشتر تو خنکی ها پیاده روی میکنیم

اونجا حمام هم هست؟چند وقت یبار میشه رفت حمام؟نظافتش چجوریه؟

اگه مشکل پیدا کردیم نتونستیم  پیاده روی ادامه بدیم،باید چکار کنیم؟

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

اونجا حمام هم هست؟چند وقت یبار میشه رفت حمام؟نظافتش چجوریه؟اگه مشکل پیدا کردیم نتونستیم پیاده روی ا ...

بعضی حمام ها واقعا عالیه مثل حمام استخره تو نجف یکی اینطوری هست اما خب بعضی ها هم زیاد خوب نیست

تند تند هم نمیشه رفت حمام چون لباس زیاد نمیشه برد و شستنشم سخته اگه خانه نگرفته باشی به خاطر هواهم که مرطوب میزنه به سختی خشک میشه

هرجاهم که نتونی پیاده بری معمولا کلی ون و ماشین هست 

بعضی حمام ها واقعا عالیه مثل حمام استخره تو نجف یکی اینطوری هست اما خب بعضی ها هم زیاد خوب نیستتند ت ...

ممنون عزیزم که جواب دادی

خیلی استرس دارم

چقدر پول عراقی باید با خودم بیارم،برا کرایه ،حمام و ...

تو اربعین که خرجت زیاد نمیشه ولی خب بری بانک سقف داره بیشتر از یه مقداری نمیدن دیگه