2777
2789
عنوان

چن ساله اینطوری ام

83 بازدید | 17 پست

روز بروزم بدتر میشم دوران مدرسه کلی دوست و رفیق داشتم چون روحیه طنزی داشتم باهام هر شوخی میکردن گاهی شبا خوابم نمیبرد از حرفاشون 

الان چنساله اگه جایی جواب کسی رو ندم بعدش مغزم سرمو میخوره یا کابوس میبینم و شروع میکنم ارامبخش خوردن باید از کسی ناراحتم و حالمو بد کرده حالشو بگیرم قشنگ بتوپم بهش تا خالی شم و اروم بگیرم به همین دلیل دوستی ندارم و تنهام یجورایی هم خوبه هم بد چرا اینجوری شدم چکار کنم جواب ندم حالم بد میشه جواب بدم ادم بده میشم تنها میمونم شما چجوری این

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با همه خوب باش ولی هر کی اذیتت کرد جوابشو بده

خوبم ولی حس میکنم همه اذیتم میکنن بعد یمدت 

خیلی روحم زخمیه تنم پر زخمه از ادما یه شبایی خواب میبینم دارن اذیتم میکنن با تحقیر یا فیزیکی یا طرد هرچی و من پرواز میکنم میرم رو به آسمون تا دستشون به من نرسه بعضیاشون باز دنبالم میان 

هممون تو زندگی از بعضی ادما زخم خوردیم بدون آدما پیغمبر نیستن اینجوری زندگی کن

از بچگی از دخترای پررو حاضرجواب بدم میومد میدونی چرا چون من نمیتونستم مثل اونا باشم وقتی کسی بهم چیزی میگه با زبونم قورتش بدم😭

هممون تو زندگی از بعضی ادما زخم خوردیم بدون آدما پیغمبر نیستن اینجوری زندگی کن

دلم میخواد همونلحظه به طرف بفهمونم بابا این کارت این حرفت منو ناراحت میکنه لطفا تکرارش نکن ولی نمیتونم میریزم تو خودمومنفجر میشم روش

از بچگی از دخترای پررو حاضرجواب بدم میومد میدونی چرا چون من نمیتونستم مثل اونا باشم وقتی کسی بهم چیز ...

حاضر جوابی یه مهارته اول از خونتون شروع کن 

بعدش توی دوستات 

برو سر کار تعامل با ادما بهت یاد میده چکار کنی 

دلم میخواد همونلحظه به طرف بفهمونم بابا این کارت این حرفت منو ناراحت میکنه لطفا تکرارش نکن ولی نمیتو ...

هر چی ناراحتت کرد همون لحظه بهشون بگو 

خود من رفتاری در دوستام دیدم همون لحظه گفتم‌بعدش کات 

وقتی نمیگی بعد چند سال میاد سراغت اون حس 

هر چی ناراحتت کرد همون لحظه بهشون بگو خود من رفتاری در دوستام دیدم همون لحظه گفتم‌بعدش کات وقتی نمیگ ...

اره واقعا رو میدم شل بازی درمیارم بعد طرف روش باز شد نمیتونم جمعش کنم