2777
2789
عنوان

من شک ندارم جادو طلسمم کردن

68 بازدید | 10 پست

من یه ساله همش تو استرسم یعنی تو این یه سال یه دیقه هم آرامش نداشتم همششش استرس همش تنش همش فکر و خیال..سر چیزای چرت و پرت..میشستم با خودم جمله سازی میکزدم(مثلا وقتی قرار بود یه حرفیو در آینده به کسی بگم) از قبل جمله سازی میکردم و با استرس صبح تا شب تکرارش میکردم...۱۰ ماه که اینجوزی گذشت

تا ابنکه فهمیدم حاملم(از وقتی اقدام به بارداری کرده بودم این درد رو گرفته بودم و حامله نمیشدم) رفتم حرم امام رضا کلی دعا و گریه کزدم که بهم بچه بده و شفامم بده

برگشتم حامله شدم..دیگه اون عادتو بهش غلبه کردم کذاشتم کنار ولی باز ۲ ماهه یه درد دیگه اومد سراغم.. مثلا تو دلم به یه چیزی فکر میکنم اون فکر مثل آدمای عادی سریع از مغزم رد نمیشه..باید ۲ بار با صدای آروم فکرمو به خودم بگم یا با مامانم حزف میزنم باید همه حزفارو همه جملاتو ۲ بار بگم بهش با زووووور و فشااااار باهاش حزف مبزنم یا مثلا یه حرفیو بهش میگم باید عکس و العنل نشون بده اگه چیزی نگع فکر میکنم نشنیده و با زور و فشار و استرس به خودم دوباره بابد اون حزفو تکرار کنم

یا مثلا دارم باهاش حزف میزنم اگه بخوام یه موضوعی رو بهش بگم و اون یه دیقه بره دسشویی و من مجبور باشم حزفمو نگه دارم تا زمانی که از دسشویی نیاد بیرون و تا زمانی که اون حرفو بهش نگم استرس منو میکشع

خواب گربه هم زیاد میبینم همش میبینم گربه اومده تو خونمون و من خیلی ازش میترسم

از صبح که چشامو باز میکنم استرس میریزه تو جووووونم

یعنی از صبح که چشامو باز میکنم یه فکزی میاد تو سرم باااید با صدای آروم و با استرس با خودم تکرارش کنم فکرمو

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

این همه استرس سر چرت و پرت اصلا طبیعی نیس

احساس میکنم طلسمم کردن این همه استرس ریختن تو جونم

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیکار کنم الان؟

حانله هم هستم

اول پیش یه روانشناس برو همه مشکلات ماورایی نیستن

پس من چرا قبلا ابنجوری نبودم یه دفعه ای اینجوری شدم

با اینکه میدونستم با این همه استرس باردار نمیشم ولی بازم نمیتونستم کنترل کنم با اینکه میدونم حاملم واسه بچم خطرناکه ولی بازم نمیتونم تمومش کنم

قرآن بخون آرامش میگیری

ولی چرا خواب گربه زیاد میبینم

پس من چرا قبلا ابنجوری نبودم یه دفعه ای اینجوری شدمبا اینکه میدونستم با این همه استرس باردار نمیشم و ...

منم توبارداری استرسم چندبرابرشددکترگفت بخاطرهورموناواسترس های ناخودآگاه بارداریه من فشارم توبارداری بخاطراسترس تا۲۲میرفت بعدزایمان همه استرسارفت 

خودتوسرگرم کن ایه الکرسی زیادبخون چهارقل زیادبخون هرموقع استرسی شدی یه لیوان آب خنک بخورونفسای عمیق بکش ازطرفیم فشارخون توریه هاوقلب تودوران بارداری بیشترجریان داره باعث میشه این دل آشوبه هابیشتربشه بخاطرهمین بهت توصیه میکنم غذاهای چرب وسنگین نخور کم بخورولی چیزای مقوی بخورمثل چهارمغزومیوه