2777
2789
عنوان

اگر به یک‌موفقیت خیلی بزرگ برسید

280 بازدید | 37 پست

مثلا رتبه یک در زمینه ایی بشید 

جشن میگیرید یا بدون هزینه جشن به کارهای شخصی تون می‌رسید با همون پول؟

مثلا گوسفند قوربونی کنید 

یا هتل بگیرید 

شام تدارک ببینید 

یا بجاش بینی عمل میکنید یا هر کار دیگه؟

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا از این کارا خوشم نمیاد

فوق فوقش با خانوادم یه جشن کوچیک تو خونه بگیرم بدون جلب توجه

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

متأسفانه کمالگرایی لعنتی حتی اجازه نمیده یک ثانیه خوشحال باشم، چه برسه به جشن و جایزه 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

نه اصلا از این کارا خوشم نمیادفوق فوقش با خانوادم یه جشن کوچیک تو خونه بگیرم بدون جلب توجه

اها 

یعنی این کارا جلب توجه میشه؟

متأسفانه کمالگرایی لعنتی حتی اجازه نمیده یک ثانیه خوشحال باشم، چه برسه به جشن و جایزه

کمالگرایی یعنی چی؟

از چه لحاظ؟

اها یعنی این کارا جلب توجه میشه؟

به ادمش بستگی داره

ولی خب برای خودم اره ، مثلا من خوشم نمیاد واسه هر موفقیتم جشن بگیرم بقیه هم ببینن ، راهمو ادامه میدم فوقش واسه خودم کادویی چیزی میگیرم ، اگه مثلا اصرار باشه و .. با خانواده هم میگیرم ، چون بین خودم و خانوادم میمونه کس دیگه ای متوجهش نمیشه جلب توجه نیست درغیز اون جلب توجه میدونم

البته که سلایق هر فرد فرق میکنه

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

از اونجایی ک آدما اطرافم بسیار شکم پرست و قدر نشناس هستن 

عوض اینکه بریزم ته حلقشون اون پول رو برا خودم ی چیزی میخرم 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣