2777
2789
عنوان

هعی…… من فقط نوزده سالمه

170 بازدید | 10 پست

چرا اینجوری شدم... اصلا به هیچی حسی ندارم... خیر سرم مثلا تازه ۱۹سالم میشه تازه میخوام برم دانشگاه... هیچ انگیزه و شوقی ندارم.... دو تا سه ساعت در روز حالم (روحی ) خیلی خیلی بد میشه... یه چیزی بیشتر از حس پوچی.

اصلا فک میکنم هیچ هدفی راضی کننده نیست. حتا هدفائ معنوی و... روانشناس و اینام فایده ندارن... نماز هم میخونم ولی بازم این حس تهی و پوچی و گناهکار ی دارم... تو سوالات فلسفی و اینا زیاااااد غرق میشم ولی من باید یه هدفی معنی پیدا کنم واسه زندگیم ولی به هررررچی فک میکنم برایم راضی کننده‌نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من۱۸سالمه مثل تو هستم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

طبیعیه، اتفاقا تو همین سن و سال اکثرا دچار سردرگمی میشن، کم کم مسیر زندگیتو پیدا میکنی، همینکه دغدغه‌مندی و دوست داری حالت خوب باشه، داری بهش فکر میکنی و به خودت و زندگیت فکر میکنی مطمئن باش خدا مسیر درست زندگیت و رسالتت رو بهت نشون میده

جدیدا هیچی هم برام معنی نداره... انگار هیچ فرقی نداره حتی انگار بهشت و جهنمم باهم فرق ندارم برام... از بس که فکر میکنم به همه چیز. ذهنم پر از ابهام و سؤال چرت و پرتی...

اصلا یه حسی دارم انگار میخوام حالم خوب بشه ولی انگار نمیخوام‌حالم خوب بشه..😢💔😑🖤انگار ب زور دارم زندگی میکنم

نه اصلا از سردرگمی خیلی بیشتره... حس میکنم حتی اگ ۳۰ سالمم بود چنین حسی داشتم، من از بچگی اینجور بودم مال نوجوانی‌و سن و بلوغ و اینا نیست انگار همه چی برام تموم شده حتی غصه و شادی و لذت . انگار همه چی ته کشیده... یعنی‌تا تهش رفتی دیدی هیچی نیست . انگار همه چی بی مفهوم شده... خوبی بدی...قانون... حتی خط قرمزهامم بی معنی شدن🙂💔

حتی دیگه نمیخوام به آرامش برسم... میگم اصلا ارامش داشته باشم، شادی داشته باشم که چی اصلا تهش که چی...

قبلا فک میکردم هدف فقط یه چیزه... حالا فهمیدم هدف خیلی چیزا باهم میتونه باشه... ولی رو روحیه ام تاثیر خاصی نزاشت.

اصلا یه حسی که از افسزدگی و پوچ گرایی بیشتره