2777
2789
عنوان

الکی ظرفام میشکنه

100 بازدید | 15 پست

درب قابلمه شیشه ای بود گذاشتمش تو ظرفشویی اطرافش هم هیچ ظرفی نبود ولی خورد شده کاملا .

شیشه سس تو یخچال بود اومدم برش دارم دیدم با همون پلاستیک دورش خورد شده قشنگ.

جام شربت خوری روی کابینت بود آشپزخونه اصلی و من تو آشپزخونه مخفی یا همون مطبخ  داشتم غذا درست میکردم یهو دیدم شیشه ترک خورد و شکست . 

( خونمون افتاب گیر نیست اصلا یعنی  فقط نور داره همین و هیچ افتابی وارد خونه نمیشه که مثلا بگم هوا گرمه و گرم و سرد میشه و میشکنن .)

تازه ازدواج کردم و اینکه ظرفو ظروفام دارن همه میشکنن و من هنوز مهمان دعوت نکردم اعصابم خورد میشه . و چون ظرفام سرویسی هستن یکیشون بشکنه دیگه باید یه سرویس کامل خرید 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایکم کن من شنیدم در اینجور مواقع باید سوره ی کافرون رو خوند چون چشم میخوری عزیزم میزنه به وسیله هات ...

من خیلی رو لوازمم حساسم  و یکی یکی دارن نابود میشن میخونم حتما ممنونم

لامپ خونتون بی دلیل سوخته

لامپ که خب برقی لوازم برقی  بیخود بسوزه طبیعیه یا بشکنه . ولی ظرفو ظروف بنظرم طبیعی نیس  یا اگه هست دلیلش چیه چیکار کنم که تکرار  نشه چون واقعا کلافه شدم 

یک‌مرغ خون ریزی کنید بدین بیرون حتما اگر توخونه امکان شو ندارید بدین همون مرغ فروشی خودش انجام بده ب ...

اینکار  میکنم مرسی 

اصلا قبل ماه صفر هم بود  ما اومدیم تو این خونه همون لحظه ورود اینه کنسولم شکست  شیشه بغل درب راننده ماشین شوهرم خورد شد ریخته شد

لامپ که خب برقی لوازم برقی بیخود بسوزه طبیعیه یا بشکنه . ولی ظرفو ظروف بنظرم طبیعی نیس یا اگه هست ...

حتی لامپ هم سوخت طبیعی نیست. 

اصلا از اینکه لوازمت بشکنن ناراحت نشو. خوشحالم باش.  چون ضرر به جونت نخورده. 

گاهی ممکنه کار شیاطین باشه،  اینجور میخوان ضرر برسونن. 

گاهی ممکنه چشم زخم باشه. 

منم اوایل بعد عروسی مون چندتا تیکه همینجوری خودبخود شکستن. 

ناراحتم نشدم،  گفتم خوبه به ظرف هامون خورد. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بعضی عودها هستن،  گیاهی هستن. عودهای بازاری که شیمیایی هستن منظورم نیست. 

عطاری ها دارن. 

عطرهای خیلی خوبی دارن. 

واقعا رایحه شون ارامبخش هست. 

بعضیاشون دفع چشم زخم هستن. 

ما یه بسته خریدیم،  عود زندگی، محصول صبح سلامت هست. عطر حرم امام حسینم داره و عالیه. 🥰

میتونی بخری و روشن کنی. 

اسپند دود کن. داخلش کندر دودکردنی بنداز. 

صدقه بذار کنار. 

تو خونه قرآن بخون. 

یا صوت قرآن بذار پخش بشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خونه ی جدید که امده بودم  الکی الکی ظروفم میشکست کف اشپزخونه پراز نرمه شیشه شده بود  خیلی شکست الکی 

شیشه ی بوفه ی اشپزخونم پرت شد جلوی پام پودر شد  از این اتفاقها زیاد برام افتاده  انشاالا رفع بلا بشه  ، بلا به دور باشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻