2777
2789
عنوان

شکستن دندان جلو دائمی دخترم

151 بازدید | 21 پست

دوستان کسی هست تجربه شو داشته باشه یا دیده باشه ، دخترم بیشتر از نصف دندون جلوییش در اثر ضربه شکست به عصب رسید متاسفانه ، عصب کشی کردند و بعد هم ترمیم با کامپوزیت ، ده سالشه خیلی نگرانم چقدر دوام داره ؟ 

من همین شرایط رو داشتم البته دندونهای جلوم پوسیدگی داشت از بیست سالگی تا سی و پنج همه شون رو به مرور عصب کش و روکش کردم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روکش دندون جلو طبیعی هست یعنی مشخص نمی شه از بقیه دندون های سالمتون؟

نه طبیعی هستند من کلا دندونهام از بچگی مشکل داشتم الان شاید نصف بیشترشون عصب کش و روکش شدن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نه طبیعی هستند من کلا دندونهام از بچگی مشکل داشتم الان شاید نصف بیشترشون عصب کش و روکش شدن

ممنونم از تجربه تون ، مدل روکش تون رو می دونید اسمش و؟ من همش فکر می کنم روکش طبیعی نیست یا عمرش کمه

ممنونم از تجربه تون ، مدل روکش تون رو می دونید اسمش و؟ من همش فکر می کنم روکش طبیعی نیست یا عمرش کمه

روکش سرامیکی 

اولین روکشی که گذاشتم بیست ساله هست دندون جلو هم هست 

روکش سرامیکی اولین روکشی که گذاشتم بیست ساله هست دندون جلو هم هست

چثدر خوب من فکر می کردم عمرش کمه ، اگه راحت بودید و ایرادی نداشت از نظرتون خیلی ممنون می شم عکس شو ببینم . بعد پاک کنید ، البته اگه ایرادی نداره فقط دندون روکش شده رو🙏🙏

چثدر خوب من فکر می کردم عمرش کمه ، اگه راحت بودید و ایرادی نداشت از نظرتون خیلی ممنون می شم عکس شو ب ...

براتون میگیرم میذارم اگر سایت بذاره البته 

یمی بخشید یک سوال دیگه با روکش جویدن و گاز زدن مشکل نبوده براتون ؟

نه جانم

عکس نیومده هنوز براتون