2777
2789

من امسال پسرم سال نهم هست و میخوام ببرمش برای ثبت نام دبیرستان و این سه سال راهنمایی رو توی مدرسه غیر انتفاعی درس خونده تصمیم داشتم که برای دبیرستانش یه مدرسه ی دولتی ثبت نام کنم چون هزینه های مدرسه خیلی بالا رفتذو با توجه به اینکه باید کلاس کنکور و غیره هم بره خیلی هزینه زیاد میشه، من چند وقته هر چی مدرسه دولتی میرم میگه امسال سهمیه ای شده و ما نمیتونیم شمارو بنویسیم باید بری مدرسه فلان منطقه و اون مدرسه ای که اینا معرفی میکنن واقعا مدرسه ی سطح پایینیه و وقتی رفتم و دیدم کلا اعصابم بهم ریخته اس به نظرتون چیکار کنم خیلی نگرانم خیلی استرس دارم لطفا راهنمایی کنید و تجربتتونو بگید 

من دهم و یازدهم دولتی بودم

دوازدهم رفتم غیرانتفاعی

و عالیییی بود

خیلی بیشتر وقت میذاشتن

اگر یه غیر انتفاعی خوب ببریدش کلاس کنکور و ... هم لازم نیست

اصلا اینطوری فکر نکنید که هرکی کلاس کنکور میره بعدا کنکورشم خوب میده و ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توکه این همه غیر دولتی بردی این ۳ سالم روش اتفاقا بنظرم غیر دولتی بهتر باشه برا کنکورش خودم غیر دولت ...

امسال هزینه ها خیلی بالا رفته و سال به سال گرونتر میشه واقعا دو دلم پسرمم خیلی شاگرد زرنگ و درس خونه خودش میگه نگران نباش توی مدرسه دولتی هم از پس خودم بر میام ولی من استرس دارم

سلام. پسر من هم میره دهم. از اول دولتی گذاشتم. اگه معدلش خوب باشه و اولویت الف باشه با کمی پول به عن ...

پسرم معدلش 19/57 شده و الف آورده ولی میگن مدرسه ی شما سهمیه مدرسه ما نیس و به شدت سخت میگیرن و ما خونمونم به اون مدرسه ای که میخوام ببرم نمیخوره موندم چیکار کنم چند روزه از استرس و نگرانی اروم ندارم 😖

شاهد بره، کلاس کنکورم نره اگه سطحش خوبه خودش با مدرسه و کتاب های کنکوریش بخونه این منابع از خیلی از استادا بهتره من طبق تجربه ی خودم بگم برای استاد و کلاس و اینا بهتره که درسا و تست ها رو بخونه و کار کنه هر چند وقت یکبار یه استاد خصوصی بگیره در هر حد چند جلسه اشکالاتش رو رفع کنه دیگه همه ی دروس رو با استاد برنداره که بنظرم نتیجه ی عکس میده تو بیشتر مواقع یا تو گروه های تلگرامی رفع اشکال تو هر درسی هرچی بپرسن جواب میدن و برای آموزش ویدیویی تو تلگرام تدریس دبیر های برتر کشور رو میزارن ولی از لحاظ شرعی درست نیست استفاده کنیم اگه خواست تدریس ویدیویی ببینه آلاء خوبه 

ریاضی»مهروماه

شیمی»مبتکران

فیزیک»آموزش شگفت انگیز خیلی سبز

زیست»درسنامه خیلی سبز یا نشر الگو

شاهد بره، کلاس کنکورم نره اگه سطحش خوبه خودش با مدرسه و کتاب های کنکوریش بخونه این منابع از خیلی از ...

مدرسه ی شاهد مگه نباید حتما سهمیه داشته باشن که بنویسنشون؟ 

مدرسه ی شاهد مگه نباید حتما سهمیه داشته باشن که بنویسنشون؟

باید بری صحبت بکنی سهمیه های مختلفی دارن ظرفیت داشته باشن دانش آموز عادی هم قبول میکنن، سمت دولتی نرو مخصوصا دبیرستان پسرانه شاهد به احتمال خیلی زیاد بهتره

باید بری صحبت بکنی سهمیه های مختلفی دارن ظرفیت داشته باشن دانش آموز عادی هم قبول میکنن، سمت دولتی نر ...

اگر شاهد نشد ببرم غیر انتفاعی درسته؟ با توجه به اینکه مدرسه ای که معرفی میکنن از نظر سطح فرهنگی و دانش آموزی به شدت پایینه 😔

شرکت توی کلاسای کنکور چطور؟ البته پسرم میخواد بره انسانی، عاشق وکالته

والا من تجربی بودم ولی بهتره سال دوم بره همون سال اول با منابع بره یذره دستش بیاد سال یازدهم جمع بندی پایه بره اگه کلاس خواست سال دوازدهمم که جای خودش ولی کلاس از دهم زوده و واقعا اذیت کنندس من دوازدهم رفتم کلاس اونم دوتا درسو ولی میدیدم بچه هایی ماماناشون شونصد تا کلاس ثبت نامشون میکردن ولی بدبختا کلافه بودن چون واقعا سخته مدرسه بری کلاس بری بیای تست بزنی و سه سال اینکارو انجام بدی و رفت و آمدشم حساب کنی  واقعا نمیصرفه مخصوصا اینکه کلاساتم حضوری باشن بنظرم دور کلاس کنکور حضوری رو خط بکش باز انلاین بهتره ولی همون بهتر اینه که سال اول آشنا بشه با محیط دبیرستان چون همون اول جدیده اکثر بچه ها نمرشون کم میشه و غیره ولی خب عادت میکنن بعدش با تست و کتابا جلو بره برای امتحانات مدرسه و نهایی فرمول بیست و بخونه و همچنین بالا هم توضیح دادم برای رفع اشکال دبیر بگیره