2777
2789

دیروز به اسرار من و بچه ها رفتیم بیرون شهر برای تفریح 

یعنی انگار کارما همه چیزو علیه ما چیده بود

این همه اسرار برای بیرون رفتن ! وقتی رسیدم بمحض نشستن من دسشوییم گرفت هی شوهرم گفت بار دخترم برم نرفتم و نرفتم شوهرم باهام اومد .وقتی اومدم بچه هام داستن میون این همه جمعیت جیغ و گریه میکنن داشتن از نفس میافتادن منم ترسیدیم یه لحظه پاهام قفل شد افتادم زمین .گفتم چی شده دختر کوچیکم نفس نفس میزد که گفت عروس هلندیم فرار کرده !

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناگهان چشام سیاهی رفت داشتم دیونه میشدم انقد بهش وابسته بودیم 

از دیشب یه لحضه هم نخوابیدیم فقط گریه 

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......

همین؟ برو خداتو شکر کن بلایی سر دخترت نیومده مرغ هلندی پرندس پرنده هم حیونه و ذاتش خونگی نیست میخواد بهت وفا کنه نره یا برگرده؟ یه جوری تاپیک زد گفتم دختر مادرش مردن

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

صبح ساعت ۶رفتم اونجا ببینم اونجاست یا نه ۲ساعت دنبالش گشتیم ولی پیداش نکردیم

همین؟ برو خداتو شکر کن بلایی سر دخترت نیومده مرغ هلندی پرندس پرنده هم حیونه و ذاتش خونگی نیست میخواد ...

اینقد دلم به حال دخترم میسوزه دارم اتیش میگیرم 

خیلی وابستش بود خیلی

منتظر بودم دور از جون بگی بچم گم شده.خوش بحالتون بدترین روزاتون اینه

روزای خیلی بدی داشتم ولی دیروز خیلی بدتر بود یهو نمیتونستم بلند شم ازجام پاهام قفل شد داشتم دیونه میشدم 

بخدا شاید مسخرم کنی ولی وقتی به یه چیزی وابسته میشی دلکندن خیلی سخته ازش