2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته میشه بیاین

59 بازدید | 6 پست

بچم چهار ماهشه و هم شیر خودمو میخوره هم شیر خشک 

ولی رفلاکس داره و شیر خودمو مدام بالا میاره

خودمم تو شیردهی زانو درد و استخون درد شدید گرفتم که فدای سر پسرم

ولی شوهرم میگه دیگه فقط شیر خشک بدیم چون رفلاکس داره و بذار خودتم جون داشته باشی به بچه برسی

از یه طرف درست میگه چون گاهی زانوهام انقد درد میکنه توان گردوندن بچمو ندارم حتی...و بالا آوردناش خیلی زیاد شده

از یه طرفم اصلا نمیتونم کنار بیام که شیر خودمو دیگه ندم

بنظرتون کار درست چیه؟

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀

و از سرزنش دیگرانم میترسم

اولیش مادر خودم

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیر خودتو کامل حذف نکن گلم درکنلر شیر هشک بعضی وقتا بهش بده

الانم باهم میدم

اما مال خودمو بالا میاره