2777
2789

خیلی فکرم مشغوله کمک کنید . ما با یه بنده خدایی قبل جنگ معامله کردیم یه بخشی از پولی ک باید میدادیم دلار دادیم قبل جنگ دلار۸۲ بود دوماهم بود ک ثابت بود.

بعد معامله کنسل شد گفت بیاید املاکی همونروز پولتونو پس میدم خلاصه ما قرارداد کنسل کردیم.

بعد گفت دلارتونو دلار میخواید یا پولشو نقدی بدم گفت دلارارو دادم رفته ولی اگه بخواید همون دلار میدم. ما دیدیم فرقی نداره گفتیم اشکال نداره همون نقد بده خودمون میریم میخریم.

بعد ک نوشتیم قرارداد فسخو سه شنبه بود . اخرش گفت امروز نمیتونم بدم شنبه میدم ، شنبه هم تعطیلی بود میفتاد یکشنبه .گفتیم باشه اشکال نداره دلار ک تو دو روز تغییر نمیکنه

درصورتیکه ک قرار بود همونروز حسابارو صاف کنیم.

خلاصه یهو جنگ شد پنج شنبش 

دلار یهو رفت بالا

ما دیدیم کلی ارزش پولمون اومده پایین . بهش زنگ زدیم اگه میشه امروز پولو بده ما دلار بگیریم ارزشش میاد پایین 

اگه نمیتونی ولی یکشتبه دادی همون دلار بده.

گفت باشه ولی راضی نیستم

خلاصه انقدر دیرر داد تازه هفته پیش دلارامونو داد.

دلار اونموقع ۸۲ بود هفتع پیش ۸۸

بنظرتون این تفاوت حروم شد؟ یا حقمون بود چون اگه همونروز تسویه میکرد خب هیچکی ضرر نمیکرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم نه 

چون شما دلار دادی اونم دلار پس باید بده

تازه مادرم از دفتر امام جمعه پرسیده بود پولی که یه مدت دستمون مونده و به طرف پس ندادی و قرض بوده و چه جوری پس بدیم

گفت بود به نرخ روز 

بعد ک نوشتیم قرارداد فسخو سه شنبه بود . اخرش گفت امروز نمیتونم بدم شنبه میدم ، شنبه هم تعطیلی بود می ...

از مرجعت بپرس 

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

ببین در کل باید از مرجع بپرسی 

ولی شما گفتی همون روز پولمونو بده یعنی پنج شنبه 

اون شرایطشو نداشت پس شرط شمارو که گفتی اگه یکشنبه میدی دلار بده روقبول کرد 

پس حروم نیست 

ولی این حرفم ملاک نیستها باید از مرجع بپرسی

درخواست دوستی قبول نمیکنم
نه حرام نیست چون کوتاهی از سمت خودش بوده و فسخ کلا خسارت دارهعلت فسخ چی بوده؟

والا یه بخش خیلی کوچیک از یه زمینو من و خواهرم داشتیم میخریدیم کلا یک دهم یک زمین بود

بعد فهمیدیم خود کسی ک مالک بوده واسه امضا نیومده باباش اومده بود

ما ترسیدیم گفتیم فسخ کنه

خودش اصلا گفت شک داری بیا فسخ کن

ولی بعدش ناراحت شد

کلا دو روزم نشد معامله کردیم فسخ کردیم

والا یه بخش خیلی کوچیک از یه زمینو من و خواهرم داشتیم میخریدیم کلا یک دهم یک زمین بودبعد فهمیدیم خود ...

بهترین کار رو کردید، طرف داشته فروش مال غیر میکرده!

درمورد نحوه پول گرفتن هم کاملا حق با شماست، اون مثلا خواسته عذاب وجدان بده تا سواستفاده کنه