2777
2789
عنوان

درس می خوندین گردن درد نمیشدین

134 بازدید | 17 پست

بچها من از صبح خیلییی گردن دردم

قوز گردن هم دارم دارم میمیرم از درد 

بود اعصابم خورده این چه وضعشه متنفرم از درس نه بیرون نه استراحت موهامم داره میریزه گردن درد هم هستم روحیه هم به فنا رفته فقط آخر هفته ها دو هفته ای یکبار نتایج آزمونم میاد یکم حالم خوب میشه و بس کی میشه این کنکور تموم بشه یک سال باید صبر کنم😭😭😭

از داروخانه قوز بند بگیر برای کمرت 

گردنتم بالا نگهدار نکن باسلامتیت این کارو

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از الان اینطوری یکسال چجوری میخوای دووم بیاری

نمیدونم ولی از لحاظ جسمی داغون شدم چهار کیلو اضافه کردم میترسم زشت بشم دور چشم هام گود رفته رنگم همیشه پریده بخاطر شب بیداری ها و درس خوندن

نمیدونم ولی از لحاظ جسمی داغون شدم چهار کیلو اضافه کردم میترسم زشت بشم دور چشم هام گود رفته رنگم همی ...

سال کنکور کسی فشن شو نمیره

هممون اینطوری بودیم بعد کنکور درست شد

☆You Have To Stay

خب چجوری بالا نگه دارم درس بخونم

کتاب و بیار بالا با دست تست زدنی بخواب بزن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین ما قراره یک سال با کنکوری خوندن و این فضا زندگی کنیم هم به استراحت نیازه هم درس از مسیر لذت ببر بیخیال هم تفریحتو داشته باش هم درستو بخون که بتونی ادامه بدی و کم نیاری البته تفریحو برنامه ریزی کن که به درست لطمه ای وارد نشه