لطفا بگید توی تستر باید چند دقیقه و چند درجه بذارم
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
فقط برای ذوب شدن پنیرهده دقیقه المنت پایین دو دقیقه المنت بالادمای ۱۶۰ تا ۱۸۰
عزیزم من پنیر ندارم مواد دیگه رو دارم فقط
پس المنت ها رو جدا جدا روشن کنم؟
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
حرارت متوسط برای اینکه روی لازانیا خشک نشه یا باید درشو بزاری یا روش فویل بپیچی یا پر پنیر کنی یا سس ...
نه فویل دارم نه پنیر حسش نیس برم بخرم هوا گرمه🥲
چون الان نه فویل دارم نه پنیر پیتزا و اولین بارمه میخوام درست کنم خیلی دلم میخواد و هوس کردم🥲🥲