2777
2789
عنوان

اختلاف مالی بین من و خواستگارم

1588 بازدید | 107 پست

سلام دوستان. من سه سال پیش جدا شدم. بعد از جدایی خوشبختانه خیلی خواستگار داشتم که شاید بتونم علتش رو زیبایی ظاهری، اخلاق خوب، رسمی بودنم و موقعیت اجتماعی ام بالای خودم و خانوادا ام بدونم. با این حال خواستگاری الان دارم که یک سال از من کوچکتره، کارش قراردادیه و در بیمارستان خصوصی کار میکنه، ظاهر تعریفی اصلا نداره، وضع مالیش خوب نیست ولی بشدت پسر دلسوز، آقا، سالم، اهل تلاش ، بسیار شبیه من از لحاظ روحیات و فرد با اخلاقی هست و خیلی هم دوستم داره. البته از دارایی من خبر نداره. خونه و ماشین نداره ولی من دارم. توی تصمیم گیری موندم.‌ چیکار کنم؟ لطفا راهنماییم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خواستگار داری یکم صبر کنی بهتر نیست؟

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

دل خودت چی میگه و اینکه شوهر قابلیت وضعش خوب بود

اره قبلی وضع مالیش خوب بود و دلیل جدایی ما خیانتش، بچه ننه بودنش، مشکلی که داشت و حاضر به حلش نبود، بی توجهی و بی احساس بودنش بود