2777
2789

هر کس برام یه آیه الکرسی بخونه از ته دلم براش دعا میکنم خدا امروز از ذوق و شادی و پول و خبر خوش براش کنار بزاره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب حق تشنه لب کربلا ان شالله طوری حاجت بگیری ک بری بین الحرمین سجده شکر بزاری

ممنون گلم دعام کن صابخونه پولمو بده ازاینجا برم ان شاءالله که خودتون هم حاجت روابشید 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

ممنون گلم دعام کن صابخونه پولمو بده ازاینجا برم ان شاءالله که خودتون هم حاجت روابشید

من ک از ته دل دعای بالاتر هم برات کردم اگه حاجت گرفتی بیا اینجا بگو 

خوندم برات عزیزم ان شالله خدا حاجت روات کنه واسه منم دعا کن لطفا خیلی بهش احتیاج دارم 

آقایون درخواست دوستی به هیچ عنوان ندن ❌ اینجا یه سایته برای خانوم ها واقعا خیلی زشته انقدر آدمای چیپی هستید که بیاید به دختر و زن مردم درخواست دوستی بدید !

خوندم برات عزیزم ان شالله خدا حاجت روات کنه واسه منم دعا کن لطفا خیلی بهش احتیاج دارم

دختر خدا برات طوری بچینه فقط بیای با اشک و ذوق اینجا تعریف کنی از معجزه خدا الهی ب حق  زهرا دل شکسته بر نگردی از اینجا لطفا حاجت گرفتی بیا اینجا بهم بگو 

یا فاطمه زهرا ب حق گلوی بریده حسین  دستاش رو پر کن

خوندم برای شفام دعا کن

یا ام البنین ب حق دستای بریده پسرت میخوام شفای این کاربر رو درست کن یا زهرا   تو این ماه خیلی اسم پسرت رو صدا کرده دل شکسته بر نگرده خانم جان